Diskussion:Lagrange (fysik)

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Fysik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fysik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fysik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


  Forslag om flytning[rediger kildetekst]

  Burde artiklen ikke flyttes til Lagrangefunktionen, ganske som antydet i artiklen? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. jan 2020, 18:58 (CET)

  Det vil jeg tro. Men måske vores fysiker Inc har et bud på det bedste danske navn. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 9. jan 2020, 21:07 (CET)
  Tja, jeg og de fleste ville nok sige Lagrangen. Det hedder tilsvarende en Lagrangian på engelsk. Jeg googlede det lige, men Lagrangen har vist ret begrænset omtale på dansk. --Inc (diskussion) 9. jan 2020, 21:51 (CET)

  kategorisering[rediger kildetekst]

  Artiklen ligger i "Kategori:Analytisk mekanik" som igen ligger i "Kategori:Klassisk mekanik" som igen ligger i "Kategori:Fysik" - derfor skal artiklen ikke ligge i "Kategori:Fysik". (dette er begrundelsen for at jeg har fjernet "Kategori:Fysik" fra artiklen) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. jan 2020, 21:34 (CET)

  Det lyder rimeligt. --Inc (diskussion) 9. jan 2020, 21:52 (CET)