Diskussion:Las tontas no van al cielo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Las tontas no van al cielo

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Las tontas no van al cielo er en mexicansk tv-serie. Den er oprettet af Bruger:Eric abiog (som i øvrigt har oprettet lignende artikler om en lang række andre tv-serier fra forskellige lande) og Bruger:Medic har sat spørgsmålstegn ved notabiliteten med kommentaren "Stub af svært begrænset relevans... er alle tv-serier inklusionsværdige?". Den findes på flere andre wiki-sprog, og der er bl.a. opslag på imdb. Toxophilus (diskussion) 7. jul 2020, 07:30 (CEST)

  • Symbol keep vote.svg Behold - Den findes på mange andre sprog. Det er måske ikke den vigtigste tv-serie-artikel at have, men den virker relevant nok, selvom den er mexicansk. Toxophilus (diskussion) 7. jul 2020, 07:30 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet Hvem skal vedligeholde denne cross-wiki-spam? Hvem skal læse denne cross-wiki-spam? Cross-wiki-spam er netop kendetegnet ved at samme spamartikel postes på mange wikipediaer, så antallet af wikipediaer spammen er lagt på kan ikke tages i betragtning. Lad os se på teksten:
Las tontas no van al cielo er en mexicansk tv-serie fra 2008. Hovedrollerne spilles af henholdsvis Jacqueline Bracamontes (Cándida "Candy" Morales Alcalde), Jaime Camil (Santiago "Santy" López-Carmona) og Valentino Lanús (Patricio "Pato" Molina Lizárraga).
Eller for at se på selve skabelonen:
AAA er en BBB tv-serie fra CCC. Hovedrollerne spilles af henholdsvis DDD, EEE og FFF.
Denne indholdsløse skabelon fylder man så så data i fra diverse tv-serier, og så kan så i egen opfattelse prale af at have bidraget med en masse artikler på en masse sprog. På større wikipediaer bliver cross-wiki-spam slettet. --Madglad (diskussion) 7. jul 2020, 12:28 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar på en.wiki er der en rimlig fyldig artikel, så jeg vil mene at emnet er notabelt. Teksten er ganske beskeden, javist, men det er ikke volapyk. Jeg kan ikke helt se, hvorfor skabelonen, som er brugt til denne artikel er så meget værre end palnabot, som har skabt hundredevis af artikler om mere eller mindre kendte dansk film baseret på DFI. Her er der også brugt en skabelon og en plot-tekst, som er sakset direkte fra DFI. Jeg kan dog se på en.wiki at brugeren er en blokeret sokkedukke. Mvh. Toxophilus (diskussion) 7. jul 2020, 13:47 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar ...og netop derfor min oprindelige redigeringsbeskrivelse. Som hhv. Madglad og Toxophilus skriver herover ser jeg både argumenter for at slette (stub/begrænset relevans/lighed med cross wiki spam (af mulig sokkedukke)) og for at beholde (mere fyldig artikel på internationale wiki/sandsynlig relevans i hjemland). Jeg står for nuværende uden skarp holdning for eller imod, derfor denne diskussion. --Medic (diskussion) 13. jul 2020, 20:04 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke enighed; status quo opretholdes. --|EPO| COM: 20. jul 2020, 16:26 (CEST)