Diskussion:Los Alamos National Laboratory

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: Los Alamos-laboratoriet

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Er Los Alamos-laboratoriet benyttet i Danmark eller en fordanskning, ellers kunne vi så ikke flyttet den til det rigtige navn?

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Hermed flyttet.
- Sarrus (db) d. 16. nov 2013, 14:45 (CET)

Der står stort set ingen ting i det opslag, og fx. oplysningen om, at projekt-deltagerne var isoleret på Los Alamos er faktuelt forkert. Jeg foreslår at den slettes (med mindre nogen har mod på at skrive noget bedre). --Surelars 1. mar 2006 kl. 17:15 (CET)

Jeg vil godt tage lave en bedre artikel/stub baseret på den engelske artikel, men jeg spekulerer på, om navnet på artiklen evt. skal ændres. Ifølge den engelske artikel hedder det nu Los Alamos National Laboratory. Navnet på vores artikel er vel en fordanskning af Los Alamos Laboratory, som det tidligere hed, men jeg ved ikke, om det er et fastslået navn på dansk, så vi bør benytte det. --Heelgrasper 1. mar 2006 kl. 18:52 (CET)
Jeg ved ikke om det danske navn er fastlåst, hvad det formodentlig ikke er. Jeg mener at det engelske navn bør anvendes i denne sammenhæng, det er jo laboratoriets navn. --Ultraman 1. mar 2006 kl. 20:58 (CET)
Tak, Heelgrasper - det lyder godt med en ny stub. Jeg er enig i at anvende det (nuværende) engelske navn og ikke en fordanskning. Men der bør så være en redirect fra Los Alamos Laboratory til Los Alamos National Laboratory. --Surelars 2. mar 2006 kl. 00:52 (CET)
Ja tak TherasTaneel (diskussion) 28. aug 2013, 05:42 (CEST)