Diskussion:Lunderskov Station

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

I denne artikel indgår "Fredericia-Padborg-banen" i den synlige tekst, men linket går til Fredericia-Vamdrup-banen, men i artiklen om Vojens Station ser vi også "Fredericia-Padborg-banen", men dér linkes til Vamdrup-Padborg-banen. Måske var det en idé enten at rette infoboksene eller sammenlægge de to baneartikler? --Palnatoke (diskussion) 10. dec 2013, 16:32 (CET)

Der er ikke noget rod - det historiske er vigtigere end den nuværende samlet strækning. Selvom om baneanlægget nord og syd er koordineret, så er rammer for anlæg og drift meget forskellige - nord for grænsen blev banen anlagt efter regning for den danske regeringen, mens syd for Vamdrup blev anlagt på en koncession, som entreprenørerne havde og senere solgte videre. Specielt den sydlige del er meget interessant jernbanehistoriske, mens den nordlige del var en del af en anlægspakke, som hængere mere sammen med de andre anlæg i kontakt. Derudover bør en sammenskrivningsforslag føres et andet sted. --Steen Th (diskussion) 10. dec 2013, 16:43 (CET)
Jeg fastholder at det er noget rod at samme synlige tekst i infobokse linker to forskellige steder hen. Om det så er sammenskrivning af artikler eller rettelse af infoboks, der skal til, regner jeg med at jernbaneinteresserede kan svare på. --Palnatoke (diskussion) 10. dec 2013, 16:47 (CET)
Infoboks linker til forskellige 2 strækninger, hvor der peges på Vamdrup-Fredericia, fordi det er det delsnit stationen er på. Om teksten på linket skal ændres er jeg ligeglad med. Men samlægning - nej! --Steen Th (diskussion) 11. dec 2013, 17:20 (CET)