Diskussion:Måvens og Peder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Måvens og Peder er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Måvens og Peder: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Der skal indsættes flere referencer. Der er flere afsnit helt uden. Toxophilus (diskussion) 9. okt 2016, 14:52 (CEST)
  • Hvordan var modtagelsen af radiospillene? Artiklen kunne godt bruge lidt om deres betydning, evt. baggrunden for deres udvikling eller lignende. Lige pt. er der næsten udelukkende synopsis. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 21. dec 2016, 19:20 (CET)


Kommentar til huskeliste[redigér wikikode]

Hej Toxophilus. Tak for huskelisten. Jeg har indsat lidt flere referencer hvor relevant. Jeg mener ikke, referatafsnittene bør have referencer, da de ikke indeholder påstande eller synspunkter, der kræver belæg, men blot sammenfatter handlingen i radiospillene. Hvis man som læser af artiklen ønsker flere detaljer om handlingen i et bestemt radiospil, er der under "Litteratur" angivet oplysninger for Samlede Knutzon, bind 2, hvori manuskripterne til alle radiospillene er samlet. -- Bob Collowân (diskussion) 9. okt 2016, 18:52 (CEST)

Jeg har til hvert afsnit om Måvens' og Peders rolle i det enkelte radiospil nu indsat en generel reference til det sted i Samlede Knutzon, bind 2, hvor det respektive manuskript er at finde. Det må være tilstrækkeligt. Derudover har jeg opdateret id-nummeret i LA-nomineringsformularen. -- Bob Collowân (diskussion) 11. okt 2016, 19:35 (CEST)