Diskussion:Madrid

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Madrid er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Madrid har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 11, 2014.
Stock post message.svg Huskeliste for Madrid: rediger · historik · overvåg · opdater
  1. der mangler en del kilder.
  2. afsnittet om byens økonomiske forhold er meget svagt.
  3. byen er hovedstad, men det afspejler sig ikke rigtigt i artiklen.

Rmir2 (diskussion) 25. jan 2014, 09:56 (CET)

Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Stor udvidelse[redigér wikikode]

Jeg har over en periode lavet en stor opdatering og udvidelse af artiklen. Arbejdet er baseret på artiklen på en-wiki, men jeg har bevidst skåret i nogle afsnit, udvidet andre samt ændret på rækkefølgen. Beskæringerne, specielt i kulturafsnittene, er foretaget for at give lidt mere balance, idet en-wiki har en noget ujævn vægtning af emnerne. Rækkefølgen af afsnittene følger nogenlunde andre omfattende og gode hovedstadsartikler som Wien, Prag og Dublin.

Det ville være dejligt med en kritisk gennemlæsning med forslag til (gennemførelse af) forbedringer. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. jan 2014, 15:22 (CET)

Nomineret og vedtaget som lovende artikel af samme bruger[redigér wikikode]

Jeg ser mig desværre nødsaget til at tilbagerulle vedtagelsen som lovende, da Pixi Uno har vedtaget den som lovende, uden at den var nomineret. Dvs. at han reelt både har nomineret og vedtaget den i samme handling, hvilket vist ikke lige er efter bogen. Det giver desværre noget dobbeltarbejde, men det understreger vigtigheden af, at spillereglerne respekteres, og at det ikke bare er "noget vi leger". --Morten Haagensen (diskussion) 25. jan 2014, 09:14 (CET)

Kan forstå at almen sund fornuft igen er sat ud af spillet. :-) men btw. Inden weekenden er omme, har min nabo nomineret, og jeg vedtaget. - og så er alle glade. For sagens kerne er den lovende artikel, som denne uomtvisteligt er. --Pixi Uno (diskussion) 25. jan 2014, 13:33 (CET)
Nu kan alle være glade og sove roligt om natten... For at samle krudt til det vigtigste, nemlig at gøre denne artikel til GA. --Pixi Uno (diskussion) 25. jan 2014, 13:42 (CET)

Kort[redigér wikikode]

Distritos de Madrid.svg og AUDES5.png ser ikke ud til at passe sammen - det røde område i den anden fil har et ekstra stykke i nordvest. --Palnatoke (diskussion) 25. jan 2014, 10:29 (CET)