Diskussion:Manfred Mann's Earth Band

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jazz Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jazz, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jazz-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har noget svært ved at se, at MMEB skulle være specielt jazz-prægede. Skal man placere dem i en mere specifik bås end rock, så mener jeg, som jeg kendte dem fra 1980'erne, at progressiv rock eller lignende er en mere præcis betegnelse. Men de kan naturligvis have ændret sig, men så er det da i hvert fald påfaldende, at en-wikis artikel ikke har en kategori med jazz i. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. apr 2014, 22:30 (CEST)

Manfred Manns mest jazzede periode var i Chapter Three, hvor han ville væk fra det oprindelige bands pop. Noget jazz er så hængt ved, men det er ikke centralt, omend tysk, engelsk og bokmål alle nævner jazz-indflydelsen en passant. --Palnatoke (diskussion) 7. apr 2014, 07:04 (CEST)

Jazz- inspirationen er ikke nævnt i artiklen, som jeg har hovedansvaret for. Der er på enkelte studiealbums en vis inspiration, men symfonisk rock med afstikkere til en række genrer, herunder klassisk musik er vel den rigtige karakteristik, som også artiklen nævner.--Ramloser (diskussion) 7. apr 2014, 22:06 (CEST)

Jeg har nu tilladt mig at slette Kategori:Jazz fra artiklen. Det var den og så {{WP Jazz}} herover, jeg studsede over. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. apr 2014, 23:11 (CEST)
Indledningen siger "Manfred Mann's Earth Band (MMEB) er et jazz-/rockband" og har sagt det lige siden første version. --Palnatoke (diskussion) 8. apr 2014, 00:14 (CEST)