Diskussion:Margarita Betova

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nico valgte at fjerne {{Ingen kilder}}, men der er altså ingen kilder i teksten. Skabelonen skal blive i artiklen, indtil der tilføjes kilder i teksten. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2019, 10:40 (CEST)

Om kilderne står i teksten, eller nedenfor i en tolinjers artikel er vel hip som hap, - hovedsagen er at de er der. Tøndemagerens raid med {{Ingen kilder}} på en række substubbe er for mig at se nærmest hærværk. - Nico (diskussion) 21. jul 2019, 10:43 (CEST)
1) At du beskylder mig for "nærmest hærværk" er direkte utilstedeligt. Hvis du mener jeg udøver hærværk, synes jeg du skal tage den i et større plenum, og argumentere hvorfor du synes det. 2) Eksterne henvisninger er IKKE kilder - det er en ekstern henvisning, så det er faktisk ikke hip som hap. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2019, 11:01 (CEST)
Vil du have, at der <ref>'es til de samme links under "Referencer" som under "Eksterne henvisninger"? De angivne links dokumenterer i pålidelige kilder de påstande, der er i artiklen. Kan du se oplysninger i artiklen, der ikke er dokumenteret i de angivne links? At have de samme links to gange i samme artikel forekommer overflødigt, når artiklen ikke er længere end den er.
- Sarrus (db) d. 21. jul 2019, 11:09 (CEST)
Der skal være kildeangivelser i teksten, sådan at påstande (eksempelvis fødselsdato, højde, vægt etc.) har en præcis reference som beskrevet i WP:REF. Det er ikke tilfældet nu, derfor skabelonen {{Ingen kilder}}. Hvis jeg går ind på linket til WTA Tennis, så står der ikke noget på den side om hendes vægt. På ITF står der intet om højde og vægt, hvilket også gør sig gældende på Fed Cup-linket. De vil dog alle tre kunne bruges som kilde til hendes fødselsdato eksempelvis. Håber det giver mening? mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2019, 11:45 (CEST)
Nå, det er jo noget, der står i infoboksen. I selve artiklen er der ikke oplysninger om højde og vægt. Kilder til oplysningerne i infoboksen bør være på Wikidata. Ved dog ikke, om brugen af Wikidatas kildehenvinger er implementeret i infoboksen for tennisspillere.
- Sarrus (db) d. 21. jul 2019, 11:50 (CEST)
@Sarrus: det er så tilfældet med denne tennisspiller. Men hvis det er der hunden er begravet, må den automatiske infoboks jo ændres så den kun henter WD, der er kilde til. - Nico (diskussion) 21. jul 2019, 12:05 (CEST)
Det er underordnet om det står i infoboksen. Jeg synes dog Nicos idé om at der kun hentes data til infoboks med kilde i princippet er rigtigt fin. Det ændrer dog ikke på, at der ingen kilder er i teksten - hvilket også er det skabelonen gør opmærksom på. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2019, 12:08 (CEST)
Mener det er at skyde gråspurve med kanoner (hvis jeg skal moderere lidt), og ikke befordrende for at give flere lyst til at redigere på Wikipedia. Jeg kan ikke med min bedste vilje se at det løser noget problem, men det forringer artikler der eller kunne trænge til en forbedring. - Nico (diskussion) 21. jul 2019, 12:14 (CEST)
Det gør andre brugere, der skulle komme forbi artiklen opmærksom på at der ingen referencer er i artiklen, og opfordrer til at hjælpe med at få indsat disse referencer. Det kan også opfordre artiklens opretter (i dette tilfælde Henrik Hansen) til at placere referencer i teksten, sådan at andre brugere kan se hvorfra informationen kommer. Pointen er netop, at en læser af artiklen ikke skal gætte sig til hvilken eksterne henvisning man måske kan finde informationen i. De skal guides til det præcise sted hvor informationen er hentet - og dette gøres de gennem en reference. Jeg er med på, at det for nogle kan virke som træls, og endog ligegyldigt, arbejde - men det er immervæk noget der skal gøres, for at opretholde (og i da.wikis tilfælde skabes) et troværdigt image og leksika. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. jul 2019, 12:22 (CEST)