Diskussion:Nummer-et hits i Danmark i 2003

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

@Toxophilus: Du skriver i en redigeringskommentar at vi normalt ikke angiver sang i kursiv. Hvor har du denne normal fra? Hvis du henviser til de tidligere artikler i samme emne som her, så er jeg (så vidt jeg husker) opretteren, og der er det simpelthen en forglemmelse fra min side at få lavet sange i kursiv :) mvh Tøndemageren (diskussion) 18. apr 2018, 13:50 (CEST)

@Tøndemageren: Ifølge Stilmanualen, så skal dele af værker (herunder sange, der jo er en del af albums) markeres med anførselstegn. Mvh. Toxophilus (diskussion) 18. apr 2018, 14:15 (CEST)
Men de var også markeret med anførselstegn? Det med kursiv forstår jeg stadig ikke? mvh Tøndemageren (diskussion) 18. apr 2018, 18:40 (CEST)
Som jeg læser stilmanualen skal albumtitler være med kursiv, mens "sangtitler" får anførselstegn. Man bruger aldrig begge dele. I hvert fald ikke til musikartikler. Mvh. Toxophilus (diskussion) 18. apr 2018, 20:12 (CEST)
Okay, sådan læser jeg det slet ikke. Men under alle omstændigheder plejer vi ikke at bruge "“”" men kun "", så det skal vel i hvert fald rettes tilbage, eller? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 19. apr 2018, 07:59 (CEST)
Rettes tilbage? Nu er det min tur til ikke at forstå det. Lige nu er sangene kun angivet med citationstegn, og ikke med kodning, der giver kursiv. Så det står ligesom i andre musikartikler. Jeg er forvirret på et højere plan tror jeg :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 19. apr 2018, 08:02 (CEST)
I den rettelse du lavede stod der '' " [[sangtekst]] " ''. Nu står der “[[sangtekst]]” - det er altså en anden tegnsætning der er sat på nu, som så vidt jeg kan se på alle vores andre artikler med sange nævnt, ikke er brugt. Det skal vel rettes tilbage til "[[sangtekst]]" uanset om det skal være i kursiv eller ej? mvh Tøndemageren (diskussion) 19. apr 2018, 11:09 (CEST)
Ahhh.. Det er anførselstegnene/citationstegnene du hentyder til, så er jeg med igen :-) Det må være fordi jeg smed teksten over i Word for at lave søg og erstat, så jeg ikke skulle igennem det hele manuelt. Den kan vist ikke finde ud af vores ", men bruger i stedet “ og ”. Jeg retter det til. Mvh. Toxophilus (diskussion) 19. apr 2018, 12:19 (CEST)