Diskussion:Odense Håndbold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Flytteforslag: Handball Club Odense

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

En anonym bruger, der arbejder meget med artiklerne om klubberne i damehåndboldligaen, foreslår Handball Club Odense flyttet til HC Odense med begrundelsen, at det er den betegnelse, der bruges normalt.

  •  Flyt - Jeg støtter det; jeg ved godt, at flere af vore andre artikler om klubber ligger under det fulde navn, fx henviser Viborg HK til Viborg Håndbold Klub, men lige med Odense, der er så ny og har valgt et udenlandsk navn, er det måske fint at gøre en undtagelse. Vi er jo fx ikke det mindste konsekvente på valg af navne til fodboldklubber. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. jul 2016, 00:14 (CEST)
  • Jeg ændrer min vurdering, idet jeg netop i dag så på klubbens hjemmeside, at de ændrer navnet til Odense Håndbold (jf. dette opslag, hvilket jeg så synes, vi bør følge. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. aug 2016, 13:30 (CEST)

@Amjaabc: og andre: På ovennævnte side står der Odense Handball Club A/S – i daglig tale Odense Håndbold. Spørgsmålet er, om artiklen så skal flyttes til Odense Handball Club eller Odense Håndbold? I overskriften står der, at de skifter navn til Odense Håndbold og det samme navn bruges på deres hjemmeside, så det er vel det, de vil kaldes.

  •  Flyt til Odense Håndbold. Evt. med en omdirigering fra Odense Handball Club, som angiveligt er deres officielle navn.
    - Sarrus (db) d. 10. sep 2016, 19:16 (CEST)
  •  Flyt - Enig med Arne og Sarrus; Odense Håndbold er ligetil, og når de selv bruger det, er det oplagt. --SorenRK (diskussion) 29. okt 2016, 13:31 (CEST)
Konklusion:
Artiklen er nu flyttet til Odense Håndbold.
- Sarrus (db) d. 29. okt 2016, 17:44 (CEST)