Diskussion:Planterigets systematik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Planterigets systematik er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Planterigets systematik: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Lovende artikel afslået[rediger kildetekst]

Jeg synes ikke på nogen måde denne artikel er i nærheden af at være en god artikel endnu fordi:

  • Der mangler kilder til de fleste væsentlige påstande
  • Sprogbrugen virker til tider uencyklopædisk, overfladisk og nogle gange også indforstået (eksempel: hvem er grøn- hhv- rødalgernes placering overraskende eller ikke overraskende for, og hvorfor?)
  • Der er alt for få detaljer mht. hvilke metoder der bruges og hvordan de forskellige resulater er fremkommet og begrundes.

Mvh. Kartebolle (diskussion) 18. sep 2014, 10:03 (CEST)