Diskussion:Rejseholdet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Rejseholdet er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Rejseholdet har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 38, 2014.

Stock post message.svg Huskeliste for Rejseholdet: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

TV-serien er vel snarere en skildring af det "rigtige" rejsehold, som vistnok ikke eksisterer mere?--Lcl 19. jul 2006 kl. 00:34 (CEST)

jeg ser nu, at Rejseholdet faktisk eksisterer endnu, se f.eks.: [1] (Skrev Lcl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Gæsteskuespillere[rediger kildetekst]

Må man godt lave en liste over gæsteskuespillere?

--Hjejle 25. jan 2008, 20:49 (CET)

Som udgangspunkt må man det meste, spørgsmålet er mere, om det er interessant. Det vil nok være mest hensigtsmæssigt at medtage de gæsteskuespillere, der har medvirket flest gange og sekundært de mest omtalte. --|EPO| 25. jan 2008, 20:54 (CET)

Men tilbagevendende karaktere som Niels 0lsen eller Stine Stengade.

Og så nogle af de mest kendte et-afsnits gæster, var det nok mest jeg tænkte på...

--Hjejle 25. jan 2008, 20:57 (CET)

Nu er det ved at være et stykke tid siden jeg har set serien, så jeg husker ikke Stine Stengades medvirken, men jeg erindrer da svagt Niels Olsen. Men pas lidt på med bare at skrive alverdens folk på - kunsten er kunne begrænse sig. --|EPO| 25. jan 2008, 21:12 (CET)

Stine Stengade var med i et afsnit hvor en fiskermanden Allan Olsens sekundærer pige, så vidt jeg husker.

Men nu har jeg skrevet dem på jeg kunne navnene på...

--Hjejle 26. jan 2008, 11:49 (CET)

Et udgangspunkt kunne være IMDB-siden. Her står, at Niels Olsen har medvirket i 5 afsnit, mens Stine Stengade ikke optræder på listen. --Pred (diskussion) 26. jan 2008, 11:56 (CET)

Det er jeg nu ret overbevist om at hun gør :)

--Hjejle 26. jan 2008, 14:32 (CET)

Hvorfor nedlægges?[rediger kildetekst]

Episode 29-30 er omtalt næstsidst i plot-afsnittet, herunder nedlæggelse af Rejseholdet. Der gives ingen forklaring på hvorfor, og Wikipedia artiklen om Rigspolitiets afdelinger har slettet reference til Rejseholdet, selv om man ved "disambiguation" vedr. Rejseholdet henviser til Wikipedia:Rigpolitiet. Det tør jeg ikke gøre noget ved, for jeg ved for lidt. --Donald j axel (diskussion) 10. jun 2013, 00:15 (CEST)

Jeg er ikke helt med på, hvad det er du mangler vedrørende nedlæggelsen af Rejseholdet i serien. Hvis du mener, at det bør stå i teksten præcis hvorfor det nedlægges er du velkommen til at tilføje det. Angående manglende reference fra artiklen om Rigspolitiet, så er det jo ikke en artikel om Rigspolitiets Rejsehold, og et wikilink derfra er derfor ikke bydende nødvendigt. Man kn sagtens indføre det, hvis du mener det er vigtigt. Mvh. Toxophilus (diskussion) 15. aug 2014, 13:01 (CEST)