Diskussion:Richard Wagner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Richard Wagner er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Emblem-star.svg Artiklen Richard Wagner har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 39, 2006.
Stock post message.svg Huskeliste for Richard Wagner: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Flytning af afsnit[redigér wikikode]

Ville det ikke være en ide at flytte afsnittet: Wagners antisemitisme og nazisternes brug af Wagner til en anden side. Det virker lidt malplaceret i en ellers ganske god artikel om wagner. Mængden er lidt voldsom. Man kunne måske lave et kort resume, og så sætte selve teksten på en anden side. MortenKristensen

Enig afsnittet fylder meget, men emnet fylder også meget i den moderne opfattelse af Wagner. Jeg synes alligevel at det vil være en god idé at flytte afsnittet til en ny artikel (og efterlade et kort referat), jvf. fx en:wiki - så der oprettes en artikel a.la. Kritiske vurderinger af Wagners værk (klumpet titel - men find gerne på en bedre).--Ktp72 30. apr 2007 kl. 10:38 (CEST)

År 1840 versus år 1849[redigér wikikode]


"Den sachsiske regering vakte et udbredt mishag, som kom op på kogepunktet i april 1840 (...)" - her menes formentlig 1849? (skrev 217.157.134.228 (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg!)

Du har ret, det må være en skrivefejl, som hermed er rettet. Vh, --Malou 30. okt 2006 kl. 17:58 (CET)

Indvendinger mod status som lovende[redigér wikikode]

Jeg mener ikke, at denne artikel er god nok til at blive klassificeret som værende lovende, når der ikke figurerer en eneste (intern/inline) kildeangivelse på hele siden. En af Wikipedias vigtigste grundregler kræver, at enhver information, der betvivles eller har risiko for at blive betvivlet, skal referere til troværdig kilde, der bekræfter oplysningen. Særligt ved lovende/fremtrædende biografier mener jeg, at det bør være et ufravigeligt krav, at informationerne skal kunne verificeres (hurtigt) uden at man som læser selv skal bruge en masse ressourcer på at søge en bekræftelse via eksterne kilder. Bemærk, at jeg ikke har taget stilling til artiklens egentlig indhold. — Froztbyte 12. maj 2010, 12:43 (CEST)

Jeg har ikke rigtig forstand på hvad det sker hvis man fratager en artikel LA-status, men jf. beskrivelsen, vil jeg lige afgive en stemme: Symbol support vote.svg Støtter Froztbytes fratagelse. Kilder er helt klart påkrævede. --Masz 13. maj 2010, 23:19 (CEST)