Diskussion:Rongorongo

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
En bruger ønsker en evaluering af denne artikel for at modtage feedback om, hvordan den kan forbedres. Du skal være velkommen til at give dit besyv med.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Evaluering Igangværende
Huskeliste for Rongorongo: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Evaluering[rediger kildetekst]

Evalueringsønske: Rongorongo

Se evt. på Wikipedia:Evaluering

Rongorongo[rediger kildetekst]

Jeg har ikke erfaring med dette Milepæls-system, men tænkte at jeg ville prøve det, fremfor blot at slette Stub-skabelonen.

Jeg tænker at artiklen forfremmes til B. --Kjeldjoh (diskussion) 22. dec 2017, 07:42 (CET)

Kommentarer[rediger kildetekst]

  • Efter arbejdet den seneste uge er artiklen på ingen måde en stub mere. Nu indgår den jo i julequizzen, så der er chance for, at den kan blive yderligere udbygget nogle dage endnu ifølge præmissen i quizzen. Men efter det vil jeg ikke tøve med at indstille den til LA, for efter min mening er den så rigeligt på B-niveau. Stubmarkeringen kan i hvert fald fjernes umiddelbart. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. dec 2017, 08:57 (CET)