Diskussion:Ryttere og hold i Giro d'Italia 2009

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
FA FL Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FL på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
FA FL Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FL på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Symbol star gold.svg Listen Ryttere og hold i Giro d'Italia 2009 er en fremragende liste. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset for at være en god indgang til et emne. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne.
AE.svg Artiklen Ryttere og hold i Giro d'Italia 2009 er en del af det anbefalede emne Giro d'Italia 2009.

Stock post message.svg Huskeliste for Ryttere og hold i Giro d'Italia 2009: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Røde links[redigér wikikode]

Der er fortsat alt for mange røde links blandt managere (63%) og blandt cykelryttere (17%). --Rmir2 (diskussion) 4. jul 2012, 20:13 (CEST)

For mange i forhold til hvad? Kriterierne for fremragende lister siger, at der ikke må være forståelsesvanskeligheder som følge af manglende links - men managere og ryttere, som endnu ikke har en selvstændig artikel, efterlader da ikke forståelsesvanskeligheder. Altså er det et irrelevant diskussionsemne med mindre du lægger op til et nyt projekt for at oprette artikler om cykelholdsmanagere. --CarinaT (diskussion) 5. jul 2012, 07:53 (CEST)
Vi har haft denne diskussion tidligere, men lad mig erindre om mit standpunkt: et rødt link betyder, at der ikke kan findes oplysninger om vedkommende. Det svarer til et "hul" i informationsværdien for listen. En liste er jo ikke meget værd i sig selv, hvis den efterfølgende ikke kan bruges til noget, fordi der ingen oplysninger er at finde. Jeg anerkender fuldt ud det store arbejde, der allerede er lavet for at gøre Giro d'Italia 2009 til et anbefalet emne, og derfor er det ærgerligt, hvis emnet anbefales selv om det ikke er dækket fuldt ud. hilsen --Rmir2 (diskussion) 5. jul 2012, 10:47 (CEST)
Ja, man må i den grad sige, at vi har haft den her diskussion før, og jeg kan kun henlede til de kriterier, der er oplistet her: http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Hvad_er_et_anbefalet_emne. --Hockeyindustrien (diskussion) 5. jul 2012, 11:27 (CEST)
Et par spørgsmål til overvejelse: vil man kunne anbefale en bestemt krig som læseværdigt emne, hvis man intet kan få at vide om den pågældende krigs feltherrer, deres baggrund, erfaringer, stategiske overvejelser og så videre? Og kan man lade en hærenhed uden omtale med hensyn til styrke og erfaringer? Cykelsport har meget med kamp at gøre, og som gammel sportsfan ærgrer det mig, at det skal gå for stærkt med at anbefale emnet Giro d'Italia 2009, når der er alvorlige huller i den information, der kan hentes. Jeg er ikke i tvivl om, at Giroen vil kunne opnå denne anerkendelse men ser helst, at det først sker, når emnet har fået den behandling, som det rettelig fortjener. Jeg forventer ikke, at de manglende personbeskrivelser skal leve op til vidtgående krav, men ser det som et stort problem, at de helt mangler. Dette være sagt med al respekt for Hockeyindustriens hidtidige indsats. hilsen --Rmir2 (diskussion) 6. jul 2012, 17:56 (CEST)
Det er allesammen nogle meget fine betragtninger -- det er bare ikke sådan et anbefalet emne fungerer. --Hockeyindustrien (diskussion) 7. jul 2012, 13:02 (CEST)