Diskussion:Sabaki Challenge Spirit

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Sabaki Challenge Spirit

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Sabaki Challenge Spirit skulle angiveligt have været et verdensmesterskab i Ashihara Karate, som er blevet afholdt af Viborg Karate Skole (som for nylig overlevede en slettediskussion). Artiklen er oprettet af en IP-bruger, og er meget kort og uden kilder. Der er ikke så meget at finde på google, for det afholdes ikke længere, men en halvdød hjemmeside kan det da blive til. Toxophilus (diskussion) 8. jul 2020, 08:01 (CEST)

  • Slet/ Sammenskriv - Der er ikke meget reel information i artiklen. Jeg savner f.eks. en liste over vindere for de år, hvor konkurrencen blev afholdt. Den nuværende tekst kan med fordel skrives ind i Viborg Karate Skole. Toxophilus (diskussion) 8. jul 2020, 08:24 (CEST)
  • Sammenskriv det relevante til Viborg Karate Skole. --Pugilist (diskussion) 8. jul 2020, 08:04 (CEST)
Konklusion:
Der er fuld enighed om, at konkurrencen ikke har (selvstændig) notabilitet. Eftersom den allerede er omtalt i hovedartiklen, omdannes denne artiklen blot til en omdirigering. --|EPO| COM: 15. jul 2020, 09:15 (CEST)
Viborg Domkirke set fra Nørresø. Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Viborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Viborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Omdir. Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Omdirigering på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.