Diskussion:Sean Connery

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Sean Connery er ikke født i 1930, men 10 år før i 1920. Billeder af ham som "35 årig" viser også tydelig at han er 10 år ældre. Hvem er hans søn Harrison Ford's mor?? Harrison Ford er født i 1942. Den første film Connery spillede med i var "Lilacs in Spring", året 1954, hvor han havde en unævnelig rolle, men der er to kvindlige personer, som bar navnet Harrison. Det er Kathleen Harrison og Gillian Harrison. Kathleen var født i 1892, mens Gillian nævnes at spille en ung rolle. Er det hende som er Harrison Ford's mor??

Hejsa - det ser faktisk ud til at du ta'r fejl - Connery er født i 1930 - se hans side på IMDB - Brother Dysk 22. nov 2006 kl. 04:01 (CET)

Det er rigtigt at han står til den alder i IMDB. Det ved jeg godt. Men hvordan kan han så være far til Harrison Ford. Og hvorfor ligner han en 45 årig i 1965, når han her kun skulle være 35 år. Han fik foretaget en ansigtsløftning efter 1965, hvor hans dybe furer i ansigtet blev fjernet. Og hvorfor er der ingen billeder af ham før 1963??

Sean Connery er ikke Harrison Fords far. Connery spillede Fords far i filmen Indiana Jones og det sidste korstog, men det gør dem ikke til far og søn i virkeligheden. :-) Det øvrige kan jeg ikke udtale mig om. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 22. nov 2006 kl. 22:34 (CET)

Sean Connery må være Harrisson Ford's far. Som unge lignede de hinanden utrolig meget. Og det er læst i flere engelske blade. Det er rigtigt at Ford's far i flere film er Connery. Det står også i imdb.

Aldersforskelen er blot 12 år. Connery er Britisk, Ford er Amerikaner. Der er ingen familierelation, og medmindre du kan komme med en henvisning til den side på IMDB hvorpå det står, så tillader jeg mig at tro at det ikke passer. - Brother Dysk 25. nov 2006 kl. 19:09 (CET)

Det er filmene som er omtalt i imdb, jeg mente. Jeg holder stadigvæk på at aldereforskellen er 22. Og far og søn. Selv om det ikke står i imdb

Du er velkommen til at tro på at Connery og Harrison Ford er i familie. Men hvis du ingen troværdig kilde har til udsagnet kan det ikke blive en del af artiklen. Mvh Malene Thyssen 26. nov 2006 kl. 18:18 (CET)