Diskussion:Sigfred (dansk konge 873)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kilder[rediger kildetekst]

@Zoizit: Kan du eventuelt påsætte bare én kilde på hvor du har oplysninger til artiklen fra? På forhånd tak. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. sep 2019, 11:38 (CEST)

Jeg fandt selv din kilde (det må have været AU). Din tekst var stort set afskrift af din kilde. Vær opmærksom på at omskrive teksten endnu bedre fremadrettet, da teksten her ville gå som brud på ophavsret. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. sep 2019, 11:45 (CEST)
Nej det var nu ikke min kilde, jeg har lagt mine kilder på ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2019, 12:02 (CEST)
Spøjst at det ikke var samme kilde - sætninger var ellers mere end almindeligt meget identiske.
Citat Sigfred var en dansk konge, han bliver nævnt i 873, da han regerede sammen med sin bror Halvdan. De to brodere forhandlede med Ludvig den Tyske om en fredsaftale og om handelen over grænsen. Det er usikkert, om han er identisk med en Sigfred, der optræder som vikingehøvding i samme periode og falder i 887. Citat
Zoizit
Citat Sigfred, dansk konge, nævnt 873, da han regerede sammen med sin bror Halvdan. De forhandlede med Ludvig 2. den Tyske om en fredsaftale og om handelen over grænsen. Det er uvist, om han er identisk med en Sigfred, der optræder som vikingehøvding i samme periode og falder i 887. Citat
Aarhus Universitet
Kan kun sige det er meget usandsynligt at to tekster er så identiske. Selv "Tyske", som i dansk retstavning skrive "tyske" er skrevet på samme måde. Så igen vil jeg opfordre dig til at omskrive teksten bedre fremadrettet. Men fedt med endnu flere kilder til teksten. Tak for det. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. sep 2019, 12:12 (CEST)

@Tøndemageren: Tyske er med stort fordi det er en kopi af overskriften på artiklen om Ludvig den Tyske og vær sød og lad vær med at beskylde mig for sådan ting ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2019, 12:23 (CEST)

PS føler lidt du antyder jeg er for dum til at kunne skrive en tekst ud fra de kilder jeg har læst igennem for at kunne skrive om Sigfred --Zoizit (diskussion) 28. sep 2019, 12:26 (CEST)
Jeg gør opmærksom på, at når du bruger en tekst som den fra AU, så skal den omskrives bedre end tilfældet var. Det er uden for alt sandsynlighed at din tekst ikke er kort omskrivning af AU's tekst - med mindre du selvfølgelig også står bag AU's tekst i en anden sammenhæng. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. sep 2019, 14:25 (CEST)