Diskussion:Slaget ved Crécy

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Slaget ved Crécy er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Slaget ved Crécy har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 28, 2017.
Stock post message.svg Huskeliste for Slaget ved Crécy: rediger · historik · overvåg · opdater

Der skal ryddes op i lister over kilder, litteratur etc. Det virker til at der er nævnt litteratur, som ikke bruges i artiklen. mvh Tøndemageren (diskussion) 10. jul 2017, 15:28 (CEST)

Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kommentar[redigér wikikode]

Der er noget galt med datoerne. Vores artikel har 26. august 1354 men den engelske siger August 26, 1346. Og iøvrigt findes slaget også under 1346.

--Christian List 2. maj 2005 kl. 18:48 (CEST)

De fire bøger, jeg lige kunne finde på mine reoler, der omtaler slaget, siger alle 1346. Datoen var kun angivet i en af dem: 26. august.--Heelgrasper 2. maj 2005 kl. 19:25 (CEST)

Naturligvis er det 1346. Det var en tanketorsk. Bruger: Kemp