Diskussion:Stationsby

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Stationsby er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Milepæle
TidsmarkeringMilepælResultat
Nomineret til lovende artikel Afslået
Huskeliste for Stationsby: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Flyttes til Stationsbyer i Danmark eller lignende.
    • Bedre uddybende indledning. (evt indskrive "Beliggenhed" i indledningen).
  • Generel gennemlæsning og rettelse af stave- og grammatikfejl
    • Tabeller ligegyldige og forvirrende
  • Ingen wikilinks fra afsnittet "Næringsfriheden og oplandets betydning" til og med afsnittet "De handlendes betydning for byerne"
  • De mange citater og den skrå skrift forvirrer
    • Der nævnes en masse navne, men ikke hvem de var
  • Problemer med tegnsætning hele vejen igennem.
  • Der stilles spørgsmål til læseren i teksten.
  • Teksten vurderer holdninger og kan derfor ikke ses som neutral.
  • Artiklen indeholder en del flertydige links (pt. 9) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. jun 2015, 12:06 (CEST)

Alt i alt er artiklen ikke neutral. Den viser "forfatterens" synspunkter, og kan derfor ikke vedtages som lovende artikel. --Rasmusbyg 8. dec 2008, 16:31 (CET)

Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Odense Bys Museer. Projektet forsøger at koordinere artiklerne, der omhandler Odense Bys Museer. Hvis dette har din interesse, kan du begynde at udvide nærværende artikel, eller tjekke ind på ovenstående link for at se, hvad du ellers kan lave.




Som det sikkert er bemærket, har jeg kastet mig ud i en omskrivning og udvidelse af denne artikel for at medvirke til, at den kan opfylde målsætningen i WikiProjekt Odense Bys Museer. Min tanke er, at indlede med et forholdsvis kort og overskueligt afsnit om stationsbyernes udvikling og forudsætningerne herfor generelt og derefter gennemgå stationsbyudviklingen i en række lande dels i en udviklingsoversigtlig form, dels med eksempler. Jeg ser meget gerne, at nogle kommer med forslag til en liste over emner, der kan/bør behandles for at hæve artiklen til status lovende eller god. venlig hilsen --Rmir2 22. aug 2011, 17:06 (CEST)

Da ingen kommentarer er kommet. --Rmir2 (diskussion) 2. jul 2012, 18:16 (CEST)

LAAfslået[rediger kildetekst]

Det virker som om artiklen antager en meget dansk vinkel i stedet for at være generel. Jeg kunne forestille mig det meste ville passe bedre under Stationsbyer i Danmark (som man evt. kunne arbejde mod FL). Derpå kommer der en række udvalgte lande, hvilket jeg ikke rigtigt kan se gode argumenter for, skulle være netop dem - hvorfor er Indien eller Australien ikke med. Og ja, min pointe er nok nærmere at man ikke kan behandle alle lande, men jeg synes artiklen i sin nuværende opbygning er meget svær at afgrænse. --CarinaT (diskussion) 29. jul 2012, 13:43 (CEST)