Diskussion:Statsforvaltningen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Hej Madglad og Bruger:130.235.68.62 jeg kan se at I ikke er enige om hvordan artiklen Statsforvaltningen skal "se ud" der for vil jeg foreslå at i tager en "snak" på her på diskussionsside frem for at holde en redigeringskrig --- Zoizit (diskussion) 16. maj 2015, 00:15 (CEST)

ligge en kopi af Bruger:130.235.68.62 kommentar på min diskussionsside her, så diskussionen er ved artiklen frem for på forskellige brugerdiskussionssider.

Hej Zoizit,

Tak for din kommentar til diskussionen om 'Statsforvaltningen'. Jeg kunne ikke svare på kommentaren, så derfor skriver jeg her. Problemet (som du kalder redigeringskrig) ligger jo i at en bruger (kriger) sletter et helt afsnit uden nogen som helst begrundelse, for derefter at skrive noget fuldkommen gibberish, vel at mærke uden hensyntagen til eventuelle andre brugere af 'encyklopædien'.

Jeg kan ikke se at der overhovedet er nogen diskussionsside. Men min opfordring er selvfølgelig at andre tager stilling til, om det var relevant at tilføje et afsnit om statsforvaltningens målsætning (taget fra deres hjemmeside) som så blev uddybet udfra ombudsmandens redegørelser for forvaltningsetik. Mit forsøg var altså at give en balanceret redegørelse for et bestemt aspekt af en myndighed. Man kunne f.eks. mene at dette nye afsnit skulle stå et andet sted, evt. skulle nogle stavefejl og formuleringer rettes (jeg formulerer mig generelt meget dårligt og kan ikke retsstavning overhovedet).

At slette rub og stub er ikke seriøst og bekræfter såmænd bare min fordom om 'wikipedia'. Den er god nok til at se hvornår Grundtvig er født, men ikke til så meget andet. (skrev 130.235.68.62 (diskussion) 16. maj 2015, 00:01‎. Husk at signére dine indlæg.)

så må i tage den her fra Madglad og Bruger:130.235.68.62 ---Zoizit (diskussion) 16. maj 2015, 00:15 (CEST)

Statsforvaltningen har intet med Ombusmandens udtalelser at gøre. Statsforvaltningen er en forvaltningsmyndighed der er pålagt visse opgaver, hvor det er praktisk at have en samlet ekspertise, fx i skilsmissesager, men Statsforvaltningen er en forvaltningsmyndighed på linje med socialforvaltningen i Bornholms regionskommune, rektor for Sorø Akademi, teknisk forvaltning i region Midtjylland, Energiklagenævnet, Ertholmenes administrator, Ankenævnet for Statens Uddannelsesstøtteordninger, Udlændingeservice. Jeg ved ikke hvorfor Bruger:130.235.68.62 mener at lige netop Statsforvaltningen skulle være opslagstavle for en omtale af Folketingets Ombudsmand, som kunne være omtalt i Folketingets Ombudsmand eller i forvaltningsret.--Madglad (diskussion) 16. maj 2015, 11:48 (CEST)