Diskussion:Tryptophan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Stereochemistry[rediger kildetekst]

Name [indicating the (S)-configuration of the natural L-amino acid] and structural formulae without stereochemistry are not consistent. Best regards, -- 17. okt 2011, 21:58 (CEST)

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Tryptophan

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

HenrikKbh indsatte {{Flyt}} på denne artikel i 2017 med forslag om at den skulle flyttes til Tryptofan, men uden at oprette et egentligt flytteforslag. Til orientering var artiklen under Tryptofan indtil 2015, hvor Toxophilus flyttede den til dens nuværende titel.

Wikipedia:Navngivning#Generelle konventioner foreskriver, at artikler skal anvende det mest almindelige navn for emnet. Ifølge Dansk Kemisk Nomenklatur, publiceret af Kemisk Forening, er tryptofan den ældre stavemåde, mens tryptophan er den nuværende stavemåde [1]. Pro.medicin.dk anvender artiklens nuværende stavemåde (cf. [2] og [3]).