Diskussion:UC3 Nautilus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg kan ikke indse notabiliteten af denne artikel. En privatbygget ubåd, som ikke har spillet nogen rolle i videnskabelig, økonomisk eller anden henseende. Den er kun blevet interessant, fordi den sank! Rmir2 (diskussion) 15. aug 2017, 06:13 (CEST)

  • Symbol oppose vote.svg Støtter ikke Nyhedsmagasinet Ingeniøren har i flere år skrevet meget om ubåden og hele projektet. Den er interessant, fordi den er dansk privatbygget. --Kjeldjoh (diskussion) 15. aug 2017, 08:06 (CEST)
  • Symbol oppose vote.svg Støtter ikke Selve ubåden i sig selv har i gennem har lang række år opnået medieomtale i forskellige aviser og nyhedsmagasiner. Det er ikke kun sket, fordi den sidenhen er sunket. --Morten1997 (diskussion) 15. aug 2017, 13:02 (CEST)
Hvad er det I ikke støtter? Er der oprettet et sletteforslag? Det kan jeg da ikke se. Artiklen blev oprettet i 2010 og findes også på engelsk wiki samt flere andre. Jeg er ikke enig med Rmir2 i synspunktet, at ubåden kun er interessant fordi den sank. Mvh. EileenSanda (diskussion) 15. aug 2017, 16:29 (CEST)
Jeg vil gerne præcisere mit standpunkt. Emnet er ikke interessant, fordi det er en privatmands hobby og intet andet. Hvis det havde været en ny opfindelse, ville den være notabel, men det er det ikke. Hvis den havde ny teknologi og/eller et nyt design, der gav den nye egenskaber, kunne den have notabilitet, men det er heller ikke tilfældet. Hvis den var blevet udviklet som et nyt produkt for private købere, kunne den måske have notabilitet, men det er heller ikke tilfældet. Hvis den havde udført forskning fx af havbunden i danske eller andre farvande, kunne den have notabilitet, men heller ikke det er tilfældet. Det er en hobby, intet andet. Der er masser af mennesker med mange mærkelige fritidsfornøjelser, men det gør dem altså ikke notable i wikisammenhæng. At der har været lidt avisomtale er ikke nok i sig selv. Rmir2 (diskussion) 15. aug 2017, 16:45 (CEST)

Jeg fjerner skabelonen. Hvis den skal genindsættes, bedes der oprettes et sletningsforslag, på en artikel som omhandler pt. Europas mest omtalte ubåd, og for lang tid siden er oprettet på andre sprog end dansk, uden folk tvivler på notabilitet. --212.27.23.42 21. aug 2017, 22:10 (CEST)