Diskussion:Ulv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der er en fejl på kortet over ulvens udbredelse. I Grønland lever ulven kun i Nord- og Nordøstgrønland (nationalparken). IKKE i Vest-, Syd- og Østgrønland.--Quest 11. dec 2007, 00:58 (CET)

Artikel størrelse[redigér wikikode]

Jeg synes at denne artikel skal være større, men hvis der var nogen der vil tage initiativet, vil det være et stort plus. - Supermariokoopa1 8. jun 2011, 21:27 (CEST)

Ja, der er vist mange artikler, der gerne må blive større, men det kræver lige, at nogen får lysten til at arbejde på emnet. Du kan jo selv gå i gang, hvis du synes denne artikel skal prioriteres. --CarinaT 17. jun 2011, 09:59 (CEST)

Alfapar/afkom[redigér wikikode]

"Alfa"begrebet bruges ikke længere om grå ulve (efter David Mech, som er ophavsmand til begrebet, samt andre forskere fik mulighed for at studere vilde ulve i modsætning til zoo-ulve.) Således har jeg fjernet henvisninger til "alfa" per WP:BB . Se også http://www.davemech.org/news.html Desolationofsmug (diskussion) 6. maj 2018, 22:23 (CEST)

(For god ordens skyld er den danske version af WP:BB WP:VIB) Helt fint, artiklen skal være up to date. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 6. maj 2018, 22:27 (CEST)
Vær dristig! Det kan jeg lide. Tak skal du have! :) Desolationofsmug (diskussion) 6. maj 2018, 22:33 (CEST)