Diskussion:Viborg Fodsports Forening

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Viborg FF flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Viborg FF, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Viborg FF-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Viborg Domkirke set fra Nørresø. Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Viborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Viborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artiklen Viborg Fodsports Forening er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Viborg Fodsports Forening: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Mangler kilder.
  • Mere om klubbens historie generelt (med kilder)
  • evt. afsnit om logo og spilledragt

/Arkiv


Denne artikel er efter min mening meget langt fra at bare blive en lovende artikel. Der mangler kilder, en gigant masse historie, og meget meget mere. Nogle der vil afvise prompte? --Pixi Uno 12. okt 2011, 01:17 (CEST)

Jeg vil da mene at artiklen er af god kvalitet, men skal ikke gøre mig klog på sport. --Pelle Hansen 12. okt 2011, 01:21 (CEST)
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har en del interesse i denne forening, hvilket også ses via historikken. Det er da mit håb at artiklen en dag kommer derop hvor man kan begynde at give stjerner, men som den står lige nu... er vi langt fra. Beskrivelse af historien er meget kortfattet, når man ser på at VFF blev etableret i 1896. Bare indenfor de sidste 10 år mangler der ufatteligt meget. Er der f.eks. beskrevet at klubben pt. er ved at gå konkurs, og har været det de sidste par år. Jeg syntes denne nominering skal vente en rum tid. --Pixi Uno 12. okt 2011, 01:31 (CEST)
Jeg tager afvisningen til efterretning. Min vurdering vil fremover være dybere, og skal være med højere standard-kriterier, kan jeg fornemme. Vurderingen skete i sammenligning med resten af indholdet i emne-feltet. Men er vel ganske vidst i bagklogskabens lys ikke nødvendigvis brugbart som kriterie. Så ville mindre emner hurtigt få mange udnævnelser selvfølgelig.
--Sine Cera, Infobesity 12. okt 2011, 21:54 (CEST)

Spillerdragter[rediger kildetekst]

Spillerdragterne på siden kunne godt trænge til at blive opdateret hvis der er nogle der har lyst til det. Mine wiki evner række desværre ikke så langt endnu :)