Diskussion:Werner Best

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Hessen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Hessen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Hessenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Afsnittet om departementchefstyret hører ikke rigtig hjemme her. Der er et opslag med titlen Departementschefstyret, så det er nok bedre at placere noget af det der. Endelig bør det vel findes under enten Besættelsen eller Politiet under besættelsen. Sidstnævnte kunne måske indføjes i artiklen Besættelsen... Bl.a. Henrik Stevnsborg har jo skrevet en del om politiet. --pilekjaer 16. mar 2007 kl. 10:31 (CET)

Ovenanførte er ikke længere relevant.

I nuværende artikel er sidste sætning, som kunne ses som udtryk for et subjektivt synspunkt, fjernet. Derefter burde der ikke være grund til at kategorisere artiklen som ikke-neutral, hvorfor POV-kategorien er fjernet igen.

Calvin 03. feb 2007 kl 17:15 (CET).

Ukorrekte angivelser i afsnittet "Efter krigen"[rediger kildetekst]

I tredje afsnit står der: "Tilbage i Forbundsrepublikken Tyskland...". Der burde stå "Vesttyskland", som det på dette tidspunkt ville være korrekt. I fjerde afsnit henvises til sidst at Best angav en adresse i Mülheim som "sin fødeby". Dette skulle fremgå af to breve, men det er jo løgn. Best blev født i Darmstadt, som jo også fremgår af artiklens begyndelse. Ydermere giver det derfor ingen mening at vise et billede af Mülheim an der Ruhr, hvor der fejlagtigt angives, at byen var Bests hjemby. Best havde ingen relation til byen. Han valgte at slå sig ned her af praktiske grunde efter at have fået ansættelse i Ernst Achenbachs (som han kendte fra sin Nazitid i Frankrig) sagførerkontor i nabobyen Essen. (Skrev Donauwelle~dawiki (diskussion • bidrag) 6. apr 2021, 16:26. Husk at signere dine indlæg.)

Du kan jo rette oplysningerne. - Men husk kilder. --Pugilist (diskussion) 6. apr 2021, 17:35 (CEST)