Diskussion:YouTube

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Californien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Californien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Californien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Berømmelse ud over YouTube[rediger kildetekst]

Jeg har beskåret dette afsnit kraftigt, da det primært bestod af røde links. Listen lugtede således mere af "honorary mention" - det vil sige inkluderet fordi nogen synes at pågældendes video er sjov/sej/spændende nok til at fortjene at blive nævnt - end af at pågældende menneske reelt har opnået berømmelse på baggrund af YouTube, som det til eksempel er tilfældet med Justin Bieber. Det kan tænkes at jeg har skåret for kraftigt i listen, men jeg vil hermed opfordre til at der gendannes/genindsættes på listen med kraftig skelen til hvorvidt pågældende kunster nu reelt er relevant i forhold til overskriften. --Medic (Lindblad) 12. maj 2010, 00:30 (CEST)[svar]

Jeg undrer mig over hvorfor Ryan Higa alias nigahiga ikke er på listen over berømmelse udover Youtube. (Skrev 86.52.119.80 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fordi ingen har tilføjet ham endnu. Men du er skam hjerteligt velkommen til selv at gøre det. --Dannebrog Spy 16. dec 2011, 13:37 (CET)

Artiklen bør flyttes til Youtube[rediger kildetekst]

Citat fra https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Navngivning#Generelle_konventioner:

  • Brug kun majuskler ved forkortelser. En række virksomheder foretrækker at skrive deres navn med store bogstaver, men som hovedregel må dette betragtes som et markedsføringstrick.

Det angives at der skal ses bort fra firmaet egen skrivemåde.Dækker dette ikke også kamelnotation? Retskrivningsreglerne: § 12 (7) angiver at navnet skal skrives med stort. RR anerkender ikke kamelnotation. (Youtube er pt. en omdirigering til YouTube). --Madglad (diskussion) 27. jun 2016, 22:44 (CEST)

Rekorder blandt danske YouTubere (Artikel har allerede "Berømmelse ud over YouTube")[rediger kildetekst]

Rekorder blandt danske YouTubere, i denne artikel?
(Ja, mener jeg.)
Rekorder blandt YouTubere efter nationalitet?
(Ja, og flytte til egen artikel senere, synes jeg. 178.232.78.106 20. aug 2018, 14:07 (CEST)

Forslag til nytt afsnidt[rediger kildetekst]

Det er der vist ikke rigtig noget, der hedder. Hvad betyder det? Vh. SorenRK (diskussion) 13. okt 2018, 12:01 (CEST)
  • Et afsnidt om nye og gamle "danske rekorder", for youtubere.
For eksempel, antal subscribers / abonnenter (, og med wiki-notabel, relevant og selvstendig reference).
Hvis man blir enige om hva et nydt afsnidt skal inneholde, så kan man også bli enige om hva et slikt afsnidt skal hete. Sju hav (diskussion) 13. okt 2018, 16:31 (CEST)