Brugerdiskussion:Sju hav

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Gtk-dialog-info.svg Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Sju hav! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Vrenak (diskussion) 20. dec 2016, 23:54 (CET)

Link til mit arkiv

Substub[redigér wikikode]

Det ville være rart hvis der beskrives lidt mere i disse artikler, og bruger rette Wikificering.  •   Rodejong   💬 ✉️ 2. jul 2017, 17:03 (CEST)

Undlad venligst at oprette kildeløse substubbe om små flækker. Knud Winckelmann (diskussion) 3. jul 2017, 20:29 (CEST)
Og det ville være rart hvis du også reagerede på de henstillinger vi giver. At ignorere os fremmer ikke kommunikationen. Jeg gennemgik lige nogle vilkårlige sider du haroprettet, som næsten allesammen er på 1 eller to linjer og ingen wikificering. Hvis du ikke udvider dem, vil jeg oprette sletningsanmodninger, får disse artikler tilføjer ikke noget til Wikipedia. Jeg håber at du nu først vil udvide de eksisterende artikler, før du går videre med andre artikler.  •   Rodejong   💬 ✉️ 3. jul 2017, 21:08 (CEST)
Fra sub-stub til stub:

Du risikerer permanent blokering på dansk Wikipedia, da du mistænkes for at benytte flere forskellige brugerkonti[redigér wikikode]

Puppeter template.svg Sju hav (disk.bidrag) risikerer permanent blokering for at være dukkefører af flere forskellige brugerkonti.
Sju hav mistænkes for at have oprettet næsten 200 sokkedukker på norsk Wikipedia. --EeveeSylveon 26. sep 2017, 15:45 (CEST)
Carlb-sockpuppet-01.jpg
Thank you for dumping garbage on my talk page.
Ten minutes after I added photos and reference to an article, then I heard from you. Sju hav (diskussion) 27. sep 2017, 19:37 (CEST)
I'm Sorry if I'm interrupting you eith that "garbage". I've discussed this with an administrator, and he don't think you should be blocked permanently. So please ignore my warning. Please, thank you. Best regards EeveeSylveon 27. sep 2017, 19:47 (CEST)
Your apology has been noted. Sju hav (diskussion) 27. sep 2017, 20:07 (CEST)

@Zoizit: Bare lige så du ved det, men denne diskussion blev altså arkiveret i går aftes, så hvorfor gendannede du den alligevel? Mvh EeveeSylveon 28. sep 2017, 15:08 (CEST)

Fordi det er ikke tilladt at arkivere før efter 7 døgn ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 15:10 (CEST)
A complaint has been filed about the original post,
at Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Unauthorized template.
The original poster, already has said "Sorry". Sju hav (diskussion) 28. sep 2017, 18:23 (CEST)
As of 2017, the user with the original complaint, Bruger:EeveeSylveon, has never shown any relevant sockpuppet problems on dansk-wiki.
(På norsk: Pr. 2017 har ikke klageren, Bruger:EeveeSylveon, kunnet vise til relevante sokkedukke-problemer på dansk-wiki.)
Hilsen Sju hav (diskussion) 11. nov 2017, 21:00 (CET)

mistanke om at Sju hav har flere sokkedukker[redigér wikikode]

Puppeter template.svg Sju hav (disk.bidrag) risikerer permanent blokering for at være dukkefører af flere forskellige brugerkonti.
Sju hav mistænkes for at have oprettet næsten 200 sokkedukker på norsk Wikipedia. --Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 18:42 (CEST)
Carlb-sockpuppet-01.jpg

Prøv og tjekke på wikipedia på norsk ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 18:42 (CEST)

@Zoizit: Det er fair nok at du gør Sju hav opmærksom på arkiveringsreglerne, men denne notits er allerede indsat her, og det nytter ikke noget at indsætte den 2 gange, det er blot konfliktoptrappende. Derudover er det tvivlsomt at vi skal være efter folk for affærer på andre projekter medmindre det er presserende eller at personen er globalt blokeret. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 18:46 (CEST)
I am hereby moving the discussion to Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Unauthorized template,
where the my complaint about this thread also, has been made. Sju hav (diskussion) 28. sep 2017, 18:53 (CEST)
@InsaneHacker: Sju hav er blokkeret på flere wikipedia og har flere sokkedukker globalt ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 18:56 (CEST)
Ja, og det har ES allerede gjort opmærksom på, der er ingen grund til at indsætte notitsen igen. Lad det ligge. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 18:57 (CEST)
skal jeg så ment nok de næste 7 dage, så længe at siden ikke bliver slettet eller arkiveret før ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 18:58 (CEST)
I am hereby moving the discussion to Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Unauthorized template,
where the my complaint about this thread also, has been made. Sju hav (diskussion) 28. sep 2017, 19:05 (CEST)
Sorry, men regler er regler og sådan er det bare og hvor står der at bruger ikke må bruge den skabelon ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 19:40 (CEST)
Behøver du en nedskreven regel for at se at det er utroligt dårlig situationsfornemmelse at fremsætte en anklage om sokkedukkeføring der allerede er blevet indsat lige ovenover samme dag? Nu hvor Sju hav tilsyneladende er stoppet med at fjerne ting fra sin diskussionsside bør man gå hver til sit. Hvis du ønsker at fortsætte denne diskussion så må du gerne henvende dig på min disk, men lad diskussionen her være. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 19:45 (CEST)
Det er så ikke samme dag, og min situationsfornemmelse er lige så god som din InsaneHacker og nej jeg vil ikke flytte debatten, da det er her den forgår og hører til herr, hvis du har flere negative ting at sige om mig er du velkommen på min Brugerdiskussion:Zoizit mvh Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 19:48 (CEST)
Hvis andre ikke vil sige det, vil jeg gerne! Først og fremmest finder jeg den første indsættelse af sokkedukke-skabelonen utidig. Da den efterfølgende blev fjernet fandt jeg det ok, hvad en adm. åbenbart var enig i efter at have lukket Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Unauthorized template. Det var så ikke nok for regelrytterne Zoizit og Madglad. Begge gjorde indsigelse mod at den utidigt indsatte skabelon ikke fandtes på brugerdiskussionssiden, men skulle findes i et arkiv. Det er meningsløst. Når diskussionen nu fortsætter med ekstra sokkedukke-skabeloner og yderligere kritik af at skabelonen, som EeveeSylveon ovenikøbet har beklaget, er fjernet er det ren regelrytteri på grænsen til chikane, og uanset om Zoizit har ret eller ej, synes jeg denne opførsel er dybt kritisabel og ikke dansk wikipedia værdig. Jeg anmoder en administrator om at se på denne chikane, og anmode Zoizit til at undlade at kontakte Bruger:Sju hav. mvh Per (PerV) (diskussion) 28. sep 2017, 20:08 (CEST)
Som du selv nævner, PerV, så har jeg beklaget at jeg indsatte den skabelon. Når dette så er sagt, så vil jeg lige sige, at Zoizit starter en redigeringskrig mellem hende og Sju hav. Dette havde jeg ikke gjort, for så vidste jeg, at jeg ville opstarte en redigeringskrig. Dette er ikke nogen kritik. Også selvom Zoizit gør det rigtigt på en måde. Grunden til at jeg indsatte denne skabelon, var fordi jeg havde hørt noget om, at Sju hav havde oprettet mere end 200 sokkedukker på nowiki. Derfor lavede jeg den skabelon, hvilket jeg har fortrudt siden. Jeg håber ikke jeg kommer i modvind nu, og jeg undskylder på det aller kraftigste, at jeg indsatte den skabelon. Med venlig hilsen EeveeSylveon 28. sep 2017, 20:28 (CEST)

Kan vi droppe denne ørkesløse diskussion og komme videre med vigtigere ting? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 28. sep 2017, 20:36 (CEST)

As of 2017, the user with the original complaint (Zoizit), has not shown any relevant sockpuppet problems on dansk-wiki.
(På norsk: Pr. 2017 har ikke bruker:Zoizit kunnet vise til relevant sokkedukke-problemer på dansk-wiki.)
Hilsen Sju hav (diskussion) 11. nov 2017, 20:53 (CET)