Brugerdiskussion:Sju hav

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Sju hav! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Vrenak (diskussion) 20. dec 2016, 23:54 (CET)

Link til mit arkiv

Det ville være rart hvis der beskrives lidt mere i disse artikler, og bruger rette Wikificering.  •   Rodejong   💬 ✉️ 2. jul 2017, 17:03 (CEST)

Undlad venligst at oprette kildeløse substubbe om små flækker. Knud Winckelmann (diskussion) 3. jul 2017, 20:29 (CEST)
Og det ville være rart hvis du også reagerede på de henstillinger vi giver. At ignorere os fremmer ikke kommunikationen. Jeg gennemgik lige nogle vilkårlige sider du haroprettet, som næsten allesammen er på 1 eller to linjer og ingen wikificering. Hvis du ikke udvider dem, vil jeg oprette sletningsanmodninger, får disse artikler tilføjer ikke noget til Wikipedia. Jeg håber at du nu først vil udvide de eksisterende artikler, før du går videre med andre artikler.  •   Rodejong   💬 ✉️ 3. jul 2017, 21:08 (CEST)
Fra sub-stub til stub:

Du risikerer permanent blokering på dansk Wikipedia, da du mistænkes for at benytte flere forskellige brugerkonti[rediger kildetekst]

Sju hav (disk.bidrag) risikerer permanent blokering for at være dukkefører af flere forskellige brugerkonti.
Sju hav mistænkes for at have oprettet næsten 200 sokkedukker på norsk Wikipedia. --EeveeSylveon 26. sep 2017, 15:45 (CEST)
Thank you for dumping garbage on my talk page.
Ten minutes after I added photos and reference to an article, then I heard from you. Sju hav (diskussion) 27. sep 2017, 19:37 (CEST)
I'm Sorry if I'm interrupting you eith that "garbage". I've discussed this with an administrator, and he don't think you should be blocked permanently. So please ignore my warning. Please, thank you. Best regards EeveeSylveon 27. sep 2017, 19:47 (CEST)
Your apology has been noted. Sju hav (diskussion) 27. sep 2017, 20:07 (CEST)

@Zoizit: Bare lige så du ved det, men denne diskussion blev altså arkiveret i går aftes, så hvorfor gendannede du den alligevel? Mvh EeveeSylveon 28. sep 2017, 15:08 (CEST)

Fordi det er ikke tilladt at arkivere før efter 7 døgn ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 15:10 (CEST)
A complaint has been filed about the original post,
at Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Unauthorized template.
The original poster, already has said "Sorry". Sju hav (diskussion) 28. sep 2017, 18:23 (CEST)
As of 2017, the user with the original complaint, Bruger:EeveeSylveon, has never shown any relevant sockpuppet problems on dansk-wiki.
(På norsk: Pr. 2017 har ikke klageren, Bruger:EeveeSylveon, kunnet vise til relevante sokkedukke-problemer på dansk-wiki.)
Hilsen Sju hav (diskussion) 11. nov 2017, 21:00 (CET)

mistanke om at Sju hav har flere sokkedukker[rediger kildetekst]

Sju hav (disk.bidrag) risikerer permanent blokering for at være dukkefører af flere forskellige brugerkonti.
Sju hav mistænkes for at have oprettet næsten 200 sokkedukker på norsk Wikipedia. --Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 18:42 (CEST)

Prøv og tjekke på wikipedia på norsk ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 18:42 (CEST)

@Zoizit: Det er fair nok at du gør Sju hav opmærksom på arkiveringsreglerne, men denne notits er allerede indsat her, og det nytter ikke noget at indsætte den 2 gange, det er blot konfliktoptrappende. Derudover er det tvivlsomt at vi skal være efter folk for affærer på andre projekter medmindre det er presserende eller at personen er globalt blokeret. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 18:46 (CEST)
I am hereby moving the discussion to Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Unauthorized template,
where the my complaint about this thread also, has been made. Sju hav (diskussion) 28. sep 2017, 18:53 (CEST)
@InsaneHacker: Sju hav er blokkeret på flere wikipedia og har flere sokkedukker globalt ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 18:56 (CEST)
Ja, og det har ES allerede gjort opmærksom på, der er ingen grund til at indsætte notitsen igen. Lad det ligge. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 18:57 (CEST)
skal jeg så ment nok de næste 7 dage, så længe at siden ikke bliver slettet eller arkiveret før ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 18:58 (CEST)
I am hereby moving the discussion to Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Unauthorized template,
where the my complaint about this thread also, has been made. Sju hav (diskussion) 28. sep 2017, 19:05 (CEST)
Sorry, men regler er regler og sådan er det bare og hvor står der at bruger ikke må bruge den skabelon ---Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 19:40 (CEST)
Behøver du en nedskreven regel for at se at det er utroligt dårlig situationsfornemmelse at fremsætte en anklage om sokkedukkeføring der allerede er blevet indsat lige ovenover samme dag? Nu hvor Sju hav tilsyneladende er stoppet med at fjerne ting fra sin diskussionsside bør man gå hver til sit. Hvis du ønsker at fortsætte denne diskussion så må du gerne henvende dig på min disk, men lad diskussionen her være. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 19:45 (CEST)
Det er så ikke samme dag, og min situationsfornemmelse er lige så god som din InsaneHacker og nej jeg vil ikke flytte debatten, da det er her den forgår og hører til herr, hvis du har flere negative ting at sige om mig er du velkommen på min Brugerdiskussion:Zoizit mvh Zoizit (diskussion) 28. sep 2017, 19:48 (CEST)
Hvis andre ikke vil sige det, vil jeg gerne! Først og fremmest finder jeg den første indsættelse af sokkedukke-skabelonen utidig. Da den efterfølgende blev fjernet fandt jeg det ok, hvad en adm. åbenbart var enig i efter at have lukket Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Unauthorized template. Det var så ikke nok for regelrytterne Zoizit og Madglad. Begge gjorde indsigelse mod at den utidigt indsatte skabelon ikke fandtes på brugerdiskussionssiden, men skulle findes i et arkiv. Det er meningsløst. Når diskussionen nu fortsætter med ekstra sokkedukke-skabeloner og yderligere kritik af at skabelonen, som EeveeSylveon ovenikøbet har beklaget, er fjernet er det ren regelrytteri på grænsen til chikane, og uanset om Zoizit har ret eller ej, synes jeg denne opførsel er dybt kritisabel og ikke dansk wikipedia værdig. Jeg anmoder en administrator om at se på denne chikane, og anmode Zoizit til at undlade at kontakte Bruger:Sju hav. mvh Per (PerV) (diskussion) 28. sep 2017, 20:08 (CEST)
Som du selv nævner, PerV, så har jeg beklaget at jeg indsatte den skabelon. Når dette så er sagt, så vil jeg lige sige, at Zoizit starter en redigeringskrig mellem hende og Sju hav. Dette havde jeg ikke gjort, for så vidste jeg, at jeg ville opstarte en redigeringskrig. Dette er ikke nogen kritik. Også selvom Zoizit gør det rigtigt på en måde. Grunden til at jeg indsatte denne skabelon, var fordi jeg havde hørt noget om, at Sju hav havde oprettet mere end 200 sokkedukker på nowiki. Derfor lavede jeg den skabelon, hvilket jeg har fortrudt siden. Jeg håber ikke jeg kommer i modvind nu, og jeg undskylder på det aller kraftigste, at jeg indsatte den skabelon. Med venlig hilsen EeveeSylveon 28. sep 2017, 20:28 (CEST)

Kan vi droppe denne ørkesløse diskussion og komme videre med vigtigere ting? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 28. sep 2017, 20:36 (CEST)

As of 2017, the user with the original complaint (Zoizit), has not shown any relevant sockpuppet problems on dansk-wiki.
(På norsk: Pr. 2017 har ikke bruker:Zoizit kunnet vise til relevant sokkedukke-problemer på dansk-wiki.)
Hilsen Sju hav (diskussion) 11. nov 2017, 20:53 (CET)

Sameland/Lapland[rediger kildetekst]

Du bedes om ikke at foretage dig noget som helst relateret til Sameland/Lapland *før* der er en koncensus om det. Ellers er det andet end artiklerne, der bliver låst. Mvh KnudW (diskussion) 31. jan 2018, 16:40 (CET)

For starters, there is a discussion about a recent mistake that you made: [1].
That discussion, we should take there. Sju hav (diskussion) 2. feb 2018, 16:55 (CET)
Skriv på dansk hvis du vil deltage på dansk wiki. Rmir2 (diskussion) 2. feb 2018, 17:44 (CET)
Writing in English (on discussion pages), has not been prohibited. Sju hav (diskussion) 3. feb 2018, 15:53 (CET)

Appeal of block (of February 2018); notification of why I have been blocked[rediger kildetekst]

I have been blocked, and I would hereby like to appeal the block.
In part, it seems that the blocking administrator might be biased against me, due to his involvment in a discussion that I am also a part of.
That discussion ended a few hours ago, without myself being aware of that. As of yet, I have not been notified of specifics for the block.

- Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 15:36 (CET)

In addition, the closing administrator moved the name of one article today, with arguably "too little" information, in the edit remark.
He did not refer to the renaming of the article, being a consequence of a discussion, that was not a part of the article:
" 18. feb 2018, 12:41‎ Vrenak ... Vrenak flyttede siden Arkæologi i Sameland til Arkæologi i Lapland".
Without knowing about the end result of a discussion at Lapland,
then it was reasonable for me to raise the issue (of that edit),
with other administrators. Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 15:47 (CET)
Besides, there was no indication of when any decision would be made, regarding the Lapland discussion.
If that had been the case, then one could have (somewhat reasonably) claimed that I had acted irresponsible. Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 15:50 (CET)
We don't have a formal appeals process for blocks. That being said, there's nothing preventing an admin from lifting the block if they disagree with it or for some other reason. Just be aware that there's no obligation for anyone to check this message as with the en-wp unblock procedure. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 18. feb 2018, 15:53 (CET)
Endnu engang benytter Vrenak blokerings værktøjet i konflikter administratoren selv er involveret i. Det er ikke en administrator værdig. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. feb 2018, 15:54 (CET)
Der er der ikke noget nyt i Bruger:PerV. Så vidt jeg kan huske stod du og forsvarede Bruger:Tøndemageren der gjorde eksakt det sammen mod mig. (Selektiv hukommelse?)  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 18. feb 2018, 16:01 (CET)

"chikane af da.wiki"[rediger kildetekst]

The blocking administrator claimed today that I have forwarded chikane against wikipedia-dansk:
"18. feb 2018, 15:20 Vrenak ... blokerede ... 3 måneder ... chikane af da.wiki".
In which edit did the supposed chikane of wikipedia-dansk, start? Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 16:40 (CET)
Ved at blive ved med at indføre noget der tydeligt ikke er opbakning til, chikanerer du DAWP. Så det er helt korrekt hvad Vrenak skriver.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 18. feb 2018, 16:46 (CET)
Your, is the first interpretation (yet) of my supposed chikane.
"In which edit did the supposed chikane of wikipedia-dansk, start?" Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 17:45 (CET)
Din chikane startede 17. december 2016. Du blev blokeret fordi du vedbliver med at indsætte flytteforslag på artiklen om Lapland. Debatten har afgjort at det hedder Lapland på dansk, og ikke Sameland. Følgelig har det den konsekvens at andre artikler med Sameland i navnet også skal flyttes til det rette Lapland. Det er helt utilstedeligt at du og PerV forsøger at smugle en ændring igennem ved at advokere for at denne artikel skal hedde noget med Sameland. Ved samme lejlighed vil jeg godt bede PerV om at stoppe med fremover at komme med hans konstante personangreb, og digterier om at jeg er i en konflikt med Sju hav, der er ikke nogen konflikt, ligesom der heller ikke er en konflikt når man fjerner andet hærværk. At der ikke blev anført en begrundelse ved flytningen skyldes at jeg desværre kom til at klikke på knappen inden jeg fik udfyldt feltet. Det ændrer ikke ved flytningen er korrekt efter opnået konsensus. Jeg kan ikke se nogen grund til at ophæve blokeringen da Sju hav ikke lader til at vise den mindste smule intention om at følge spillereglerne, men tværtimod kun forsøger at skabe mere ballade, og distrahere flere brugere fra deres arbejde på wikipedia. -- Vrenak (diskussion) 18. feb 2018, 18:25 (CET)
If you had given any edit remark, then I would have found out that the discussion about Lapland, had ended a few hours earlier.
But you didn't make any edit remark.
Perhaps you might consider shortening the block, since in part you are saying that you clicked before it was too late to make an edit remark.
I am interpreting from what you are writing, that it would not have been improper for you to have filled out an edit remark,
[such as "Se Diskussion:Lapland" ]. Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 18:39 (CET)
Skriv dansk! Og nej, jeg mener ikke at den skal forkortes. •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 18. feb 2018, 18:43 (CET)

[redigeringskonflikt

Hvis ikke du havde haft sådan en lang og konsekvent historik med forstyrrende adfærd, så kunne jeg måske overveje at forkorte den. Men du har haft en konstant forstyrrende adfærd i al din tid på da.wiki, du har ikke vist den mindste vilje på noget tidspunkt til at ændre på denne adfærd, selv sådan en lille ting som at skrive på dansk, som mange har bedt dig om, nægter du konsekvent at opfylde. Når du ikke vil efterkomme så bredt et ønske om så lille en ting, lader det ikke meget håb tilbage om at du har tænkt dig at reformere din adfærd. Svaret bliver følgelig nej. -- Vrenak (diskussion) 18. feb 2018, 18:46 (CET)

[redigeringskonflikt

Nu må du stoppe vrenak, skulle jeg "PerV forsøger at smugle en ændring igennem". Det er det værdste vrøvl, jeg har ikke smuglet noget, je har helt åbent sagt min mening om hvad Lapland og Samelands arkæologi bør hedde. Vil du nu fratage mig retten til at være uenig med dig? O "Ved samme lejlighed vil jeg godt bede PerV om at stoppe med fremover at komme med hans konstante personangreb". Du er valgt til at varetage dansk wikipedias interesser, at sikre at vi på dansk wikipedia følger vore procedurer, som vi ved konsensus har vedtaget. Det betyder f.ex. at uanset om du mener det er indlysende at en artikel skal flyttes, må du acceptere at der kan være uenighed om spørgsmålet. Uenigheder af den slags afklarer man ved diskussion og koncensus, ikke ved din enerådie beslutning. Men hvis du synes jeg kommer med "konstante personangreb" er det vist kun dig der er mål for de "personangreb". Det hænger måske sammen med dine hovedløse handlinger, som ikke tjener dansk wikipedia. Bloker mig nu, det plejer du jo at gøre!!! mvh Per (PerV) (diskussion) 18. feb 2018, 18:49 (CET)

I did inform Jimbo's user page today that:
"For your information, it seems like the article about Sami people, was tainted with some racist dirt (for years), until 2018. The good news is
that no one has yet tried to resubmit that stuff".
Was that quote, enough to "set off" the blocking administrator?
Shall I walk one thru the racist passages, that were removed (in 2018) from the article?
Perhaps the quote to Jimbo, was perceived by the blocking administrator, to be chikane against wiki-dansk.
Merely that quote shows that wikipedia has overcome one hurdle,
by hurling out of, one article, views that became racist along the road to year 2018.
Perhaps the block can be reduced, while I improve the article about Twitter? Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 18:56 (CET)

Jeg mener at Vrenak skulle blokere din diskussionsside, så vi får ro nu!  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 18. feb 2018, 18:58 (CET)
You have been given specifics about the block; it is part of the blocking procedure to supply such details, and they can be easily reviewed from the log. Furthermore, you have been warned multiple times in discussions about your line of conduct; your arguments have been shown invalid and there's absolutely no concencus behind your proposals or indeed some of your edits. As it was not possible to reach you via dialogue, a pause was initiated instead. Now that we have your attention: Please refrain from making edits which are not in line with the accepted policies on da.wiki. Please be aware that policies vary, sometimes significantly, between wikis. Please realise when a discussion has reached it's conclusion, even if that conclusion isn't the one you'd prefer. Please keep discussion succint, on topic and real - avoid, for instance, employing subterfuge or strawman arguments. Please use this pause to think on how best to apply your contributions to Wikipedia, specifically which versions you'd feel more at home in. And please don't stop making valuable contributions to Wikipedia. I feel I need to clarify this last bit: valuable contributions from you are contributions which do not violate the above in any way. Valuable contributions from you are contributions which are uncontested from other users. Valuable contributions from you might best be limited to factual updates of non-controversial kind, like "number of inhabitants" or similar. This post has been written in a language you've demonstrated an understanding of since I, like many others, have severe doubts as to whether your danish skills are sufficient to converse in this language. And finally: all this means that I find no grounds to grant you an appeal. The block stands. Regards, --Medic (Lindblad) (diskussion) 18. feb 2018, 18:59 (CET)

Thank you for your reply.
Being blocked for 3 months is strict punishment, when one has not gotten a specific warning (such as
"The Lapland discussion closed today, therefore you can not complain today about the change-of-title of "Arkæologi i Sameland".)
Yes, I hear you saying that there was more than one reason for my block, but
I was not warned about any incidents, and not warned that I was so close to getting blocked. Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 19:37 (CET)

"chikane af da.wiki" can very well mean many things or few things. Arguably that and the rest of the "blocking comment", is non-specific. Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 19:40 (CET)
Dine redigeringer har stort set alle været kontroversielle, du kan dermed se dig selv som permanent advaret indtil du får andet at vide, du bruger sokkedukker, du redigerer imod konsensus, du ignorerer alle henstillinger. Det er jo tydeligvis ikke uden grund du er bandlyst fra norsk, svensk og engelsk wikipedia, og hvis du ønsker at fortsætte på dansk, kræver det en øjeblikkelig total omlægning af din adfærd. Hvis du fortsætter din polemik her på din diskussionsside, ender det nok med at jeg eller en anden inddrager din mulighed for at redigere på den også. Du skal stoppe med at spilde folks tid her, omgående, og det er ikke et emne der er åbent for debat. Jeg har et ja/nej spørgsmål til dig. Lægger du hermed stilen om nu? Det vil sige, du stiller ikke yderligere ballade op omkring din blokering, du redigerer ikke mere noget som helst kontroversielt, beskylder da.wiki for racisme eller noget som helst der på nogen måde kan fortolkes i den retning? Ja, eller nej? Svar længere end et af de to ord, vil jeg tolke som et nej. -- Vrenak (diskussion) 18. feb 2018, 19:51 (CET)
Ja. Sju hav (diskussion) 18. feb 2018, 21:43 (CET)

Sameland igen igen[rediger kildetekst]

Hejsa. Jimmy Wales er nok ligeglad. Vær obs på at den mindste forstyrrelse ikke vil blive tolereret. Dansk Wikipedias holddninger til problembrugere har ændret sig siden du var her sidst og du kan forvente at lunten er kortere. Mvh KnudW (diskussion) 10. jun 2018, 20:13 (CEST)

Hejsa.
At least, thank you for your thoughts, on what you perceive to be view(s) of Jimbo Wales.
I find it quite interesting that nearly the first word out of your mouth, is the word "problematic users" (problembrugere ).
Please be reminded, to "show good faith".
And all (or absolut alle) are recommended, from time to time, to re-think if one's actions on this website, are in line with Wikipedia's guidelines. Sju hav (diskussion) 10. jun 2018, 20:59 (CEST)

Skriv på dansk[rediger kildetekst]

Hej. Dette er den dansksprogede Wikipedia. Jeg vil endnu engang bede dig om at bidrage på dansk, og hverken på norsk eller engelsk. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. aug 2018, 18:30 (CEST)

[2]. Sju hav (diskussion) 19. aug 2018, 18:35 (CEST)
Hvis formålet med det link at vise at artiklen ikke er brugbar, er det lykkedes. Der er kun en overskrift hvor sammenhængen mellem overskrift og afsnit nedenfor ikke fremgår, og en tabel med uforståelige overskrifter og forskellige thai-ord og tomme felter. Det giver ingen brugbar information. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 19. aug 2018, 18:42 (CEST)
"Artiklen kan udvides, men det er rimelig klart, hvad der menes", skrev administrator, den 20. august. Sju hav (diskussion) 9. sep 2018, 22:32 (CEST)

Gider du ikke ...[rediger kildetekst]

.. skrive diskussionsindlæg på de relevante sider, tak. Det er trættende at skulle rette det mere end én gang. Hvis du ønsker at diskutere noget, er det også en fordel, hvis der er nogen der kan finde det du skriver. --Pugilist (diskussion) 21. aug 2018, 13:40 (CEST)

I have again written a message to one wikipedia-user [3].
If you can avoid moving that message also, then that would be appreciated. Sju hav (diskussion) 21. aug 2018, 13:44 (CEST)

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2018, 09:45 (CEST)

40 ændringer på din brugerside på to timer i går aftes er altså meget - du kunne spare mange af dem ved at tjekke med forhåndsvisning først. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2018, 09:45 (CEST)

"Preview"/ "Forhåndsvisning" is an important tool. One must adhere to wikipedia guidelines. Sju hav (diskussion) 26. aug 2018, 22:39 (CEST)

Hurtigslet[rediger kildetekst]

Hej, det er godt at du spotter nonsensartikler og får dem markeret med hurtigslet - tak skal du have. Men jeg synes, at det er lidt overkill at notere din brugerside med endnu et hit, hver gang du gør det. Hvis vi alle tillagde os den adfærd, ville loggen blive fyldt 1:1 med lige dele nyttige redigeringer og støj. Vi fører normalt ikke et leaderboard på den måde, og hvis du gerne vil have styr på dine redigeringer, kan du klikke på dit link til dine bidrag - dér står det altsammen. Hvis du vil have dem samlet, kan du evt. føre log i et tekstdokument på din egen PC, og evt. opdatere din brugerside en gang imellem. Det var bare lige en vane, der sprang mig lidt i øjnene, igen tak for dit vågne øje og god skrivelyst. Mvh --Jørgen (diskussion) 5. sep 2018, 12:11 (CEST)

I have various work-lists.
One of them regards edits that might need follow-up.
(When a "non-notable topic gets deleted", various things can happen that might need follow-up.
Saving a link, is within wiki-guidelines (if it is for maintenance purposes, or for other purposes that improves Wikipedia).
Remember to show good faith. Mvh Sju hav (diskussion) 5. sep 2018, 12:36 (CEST)

Husk venligst at logge ind[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Husk venligst at logge ind.--Kjeldjoh (diskussion) 19. sep 2018, 14:02 (CEST)

Det ser ud til at du laver en del redigering, både fra din bruger-id og fra IP-nummer. Det vil være lettere at følge, hvis du husker at logge ind.--Kjeldjoh (diskussion) 19. sep 2018, 14:02 (CEST)

Jeg lar din vennlige hendstilling stå på denne side - som en påmindelse til alle om at logge ind før man starter at redigere. Sju hav (diskussion) 5. okt 2018, 11:21 (CEST)

Tilfældig henvisninger og norsk i artiklerne[rediger kildetekst]

Det bekymrer mig at du atter er begyndt med din praksis at indsætte vilkårlige henvisninger med lange citater på norsk i artiklerne.

Du er før blevet gjort opmærksom på at dette ikke er ønskeligt. Jeg vil bede dig om at undlade at gøre dette mere.

Kan du bekræfte at du ikke vil gøre dette mere? KnudW (diskussion) 10. okt 2018, 10:24 (CEST)

Enhver feil, av den typen du beskriver, kan få de alvorligste konsekvenser for min tilgang til å redigere dansk-wikipedia.
(Jeg har ikke et ønske om å bli neste person til å bli bannlyst eller blokkert på dansk-wiki, så man kan forvente at jeg innretter redigeringer, slik at jeg ikke blir bannlyst eller blokkert (og bannlyst i blokkeringstiden).
Takk for din beskjed. Sju hav (diskussion) 10. okt 2018, 16:05 (CEST)
Jeg føler at du ikke har forstået budskabet?. KnudW (diskussion) 25. okt 2018, 15:25 (CEST)
Jeg har forstået budskabet.
Jeg prøver å innrette redigeringer, slik at jeg ikke blir bannlyst eller blokkert (og bannlyst i blokkeringstiden).
Takk for din beskjed. Sju hav (diskussion) 25. okt 2018, 18:44 (CEST)

Patruljant - nej[rediger kildetekst]

Du har på din brugerside lagt op til at blive patruljant på dawiki. Det tror jeg at du skal glemme. --Madglad (diskussion) 18. okt 2018, 11:04 (CEST)

Det høres ikke kjent ut.
Derimot kan jeg tilby en slags lese-hjelp vedrørende min brugerside:


"wiki-patruljering - er det noget for dig?"
Sju hav (diskussion) 18. okt 2018, 12:22 (CEST)

Søger du aktivt en blokering? KnudW (diskussion) 12. dec 2018, 00:09 (CET)

Wikipedia:Antag at andre er i god tro.
Hvordan henger spørgesmålet sammen med den retningslinjen normen? Mvh Sju hav (diskussion) 21. dec 2018, 00:25 (CET)/ Sju hav (diskussion) 21. dec 2018, 03:00 (CET)
”’’Antag at andre er i god tro’’” - Desværre, den ret har du misbrugt og fortabt for mange år siden. Overvej hvorfor du er blokeret så mange steder og hvorfor det altid sker.
Du tolereres pt her. Ikke andet. Hav det i mente. KnudW (diskussion) 22. dec 2018, 10:58 (CET)
Noen skandinaver er fejlfrie i sin navigering (eller brugerbidrag). Noen har uhell.
Av og til ender ting slik det gjorde med fregatten som nu er "en slags undervandsbåd" - KNM «Helge Ingstad».


Hvis du har forslag til oppdatering på min brugerside, om blokkeringer på andre språkprosjekter, så ser jeg fram til å høre fra deg om det. Spesielt hvis du finner differ (fra andre wikipedia, som viser konkrete "problem-redigeringer") som du synes er spesielt relevante for dansk-wiki.
Påminnelse til meg selv: Svare "Takk for input",
hvis andre ikke klarer å gi slipp på denne tråden. Sju hav (diskussion) 22. dec 2018, 12:48 (CET)

Siden du åbenbart ikke kan eller vil forstå henstillinger, er du blokeret i 6 måneder.

Ethvert brug af sokkedukker eller redigering uindlogget vil ikke hjælpe din sag. Forstået? KnudW (diskussion) 13. jan 2019, 23:45 (CET)

Det neste, blir kanskje,
"Siden du [Sju hav] åbenbart ikke kan eller vil forstå henstillinger" ... permanent blokkering?


Vennligst vær konkret, hvis du i fremtiden mener å se problemer blant mine brugerbidrag [4].
Ferdig snakka!
(Det er et norsk uttrykk, som betyr omtrent: Kan dette være en passende slutt på diskusjonen (eller skal den forsette med ikke-konkrete eller konkrete påstander)?) Hilsen Sju hav (diskussion) 16. jul 2019, 08:16 (CEST)
Ja, yderligere provokationer kan medføre bandlysning. --Madglad (diskussion) 16. jul 2019, 08:27 (CEST)
Ja, den regelen gjelder alle.
(For øvrig, en eller flere brukere på denne siden, kan ha interesse av å se om emnet(artikkel) "besserwisser (tysk begrep)", bør utvikles.)
I tilfelle dette er slutten av tråden, så gjenstår det å si God Sommer. Hilsen Sju hav (diskussion) 16. jul 2019, 14:51 (CEST)


Påminnelse til meg selv: Svare "Takk for input",
hvis andre ikke klarer å gi slipp på denne tråden. Sju hav (diskussion) 16. jul 2019, 14:54 (CEST)

Nu skal du læse hvad jeg skriver. Hvis du skriver så meget som ½ ikke-konstruktiv kommentar eller redigering mere, så indstiller jeg dig til bandlysning. Du er frit efter hukommelsen allerede bandlyst 2 steder. --Madglad (diskussion) 16. jul 2019, 22:07 (CEST)

Takk for input. Sju hav (diskussion) 17. jul 2019, 00:49 (CEST)

"Du er frit efter hukommelsen allerede bandlyst 2 steder"[rediger kildetekst]

Svar på tiltale:
Bandlyst på Simple English wiki (år 2017).
Bandlyst på en skandinavisk wiki (år 2016),
se historikk til diskussionsside, eller diskussion.

(Nuværende blokkering:
sokkedukke, på engelsk-wiki. Sist i 2017.
Ikke-sokkedukke svensk-wiki (år 2017). Sju hav (diskussion) 17. jul 2019, 02:02 (CEST)/ Sju hav (diskussion) 17. jul 2019, 10:31 (CEST)

Ros..trods alt til Sju Hav[rediger kildetekst]

Hej Sju Hav...min lille, store hjælper. Kan se at du er blevet blokeret. Du var godt nok strid ind imellem, men meget af det var konstruktiv kritik, som hjalp mig til at gøre Elisa Maria Boglino artiklen mere enkel, oplysende og strømlinet. Der skal en ildsjæl til at arbejde med en nybegynder.....der så også er "tæt på" og i øvrigt meget lidt wikiagtig i sin indstilling til virkeligheden.Ved ikke om den får lov at stå alene, og om den er helt færdig, der skal nok ryddes lidt op. Nu må vi se , når du kommer tilbage. Ha det godt i dit eksil...slap lidt af, sov om natten...og tak for hjælpen:)HNBS (diskussion) 30. jan 2019, 21:45 (CET)
Takk for din hilsen. Sju hav (diskussion) 16. jul 2019, 07:59 (CEST)

Hej Sju hav. Jeg har tilbageført din redigering af denne artikkel. Teksten var ikke på dansk, og jeg kunne ikke oversætte det, da jeg ikke forstod meningen.--Kjeldjoh (diskussion) 30. jul 2020, 09:10 (CEST)

Oops. (Og takk for meldingen.) Sju hav (diskussion) 30. jul 2020, 12:41 (CEST)