Diskussion:Zarathustrianisme

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billeder[redigér wikikode]

Der findes tilsyneladende nogle billeder på commons, der vil kunne bruges i denne artikel. Men da jeg ikke aner noget om emnet, vil jeg ikke bare begynde at sætte dem ind. Der er fx dette billede med titlen Naqsh i Rustam. Temple.jpg:

Naqsh i Rustam. Temple.jpg

--Bsh 18. aug 2006 kl. 22:15 (CEST)

Flyttet tekst[redigér wikikode]

"Om religionens teologi og mytologi se Gyldendals Religionshistorie, 2011:86-99. Stausberg er den førende videnskabelige forsker i zarathustrisme, og han reviderer på baggrund af et omfattende feltarbejde og tekststudier tidligere forskning."

Jeg fjernede ovenstående fra afsnittet "Islamisering". --Palnatoke (diskussion) 9. dec 2015, 09:53 (CET)

Navn[redigér wikikode]

Artiklen hedder Zarathustrianisme, men det første ord er Zarathustrisme, altså uden "-ian-". Den Store Danske bruger f.eks. den korte form, zarathustrisme. Bør vi ikke være konsekvente? Vh. SorenRK (diskussion) 13. apr 2018, 21:27 (CEST)