Emil Goll

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Emil Goll
Emil Goll
Emil Goll
Personlig information
Født 11. marts 1992 (32 år)
Nationalitet Dansker
Bopæl København K
Søskende Lise & Alfred Goll
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Sanger og sangskriver
Aktive år 2009 til nu
Kendt for Forsanger i Scarlet Pleasure

Emil Goll (født 11. marts 1992) er en dansk forsanger i bandet Scarlet Pleasure.[1]. Emil Goll startede sammen med sin barndomsven og medlem af bandet, Alexander Malone, at spille på et instrument i 8. klasse. Emil Goll valgte guitaren som sit instrument og blev ret god til det, har bandet senere nævnt i Vi er Scarlet Pleasure[2]. Bandet manglede en sanger, og hverken Emil (sanger og guitarist), Joachim (trommer) eller Alexander (bas) gad at synge. De lavede deres egen sangaudition og den, der sang bedst, skulle være bandets forsanger. Det var så Emil, der sang bedst, og endte med at blive forsanger.

Emil er født i Aarhus, men flyttede til Gentofte som 9-årig, da hans far fik en jobmulighed i København. Han startede så på Rudolfsteiner-skolen Vidar i Gentofte, hvor Alexander allerede gik. Emil var et år yngre en resten af klassen, men fandt hurtigt sammen med bandets bassist Alexander.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Holle, Nicolai (26. februar 2014). "Braste drømme i USA skaber P3's Uundgåelige: Mød Scarlet Pleasure". dr.dk. Hentet 1. januar 2016.
  2. ^ Vi er Scarlet Pleasure på DR1
SkuespillerSpire
Denne danske sangerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi