Europavej E28

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
E28's rute

E28 er en europavej der går i øst-vestlig retning gennem Central- og Østeuropa. Europavejen begynder nær Berlins bygrænse på Berliner Ring i Brandenburg og går gennem Polen, Rusland (Kaliningrad Oblast) og Litauen til den hviderussiske hovedstad Minsk.[1]

Rute[redigér | rediger kildetekst]

Tyskland
Følger A11
Polen
Rusland
Litauen
Følger A16 og A3
Hviderusland

Se også[redigér | rediger kildetekst]


Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Road Transport Infrastructure; Intermediate roads" (PDF) (engelsk). UNECE. 21. april 2002. s. 15. Arkiveret (PDF) fra originalen 18. marts 2009. Hentet 27. april 2011.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


TrafikSpire
Denne trafikartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Tysk geografiSpire
Denne artikel om Tysklands geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Polsk geografiSpire
Denne artikel om polsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Russisk geografiSpire
Denne artikel om russisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Litauens geografiSpire
Denne artikel om Litauens geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Hviderussisk geografiSpire
Denne artikel om hviderussisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi