Europavej E67

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
E67's rute

E67 er en europavej der begynder i Helsinki i Finland og ender i Prag i Tjekkiet med en samlet længde på 970 kilometer. Undervejs går den blandt andet gennem Tallinn i Estland, Riga i Letland, Panevėžys og Kaunas i Litauen; Warszawa, Piotrków Trybunalski, Wrocław og Kłodzko i Polen; Náchod og Hradec Králové i Tjekkiet.[1] Strækningen fra Tallinn til Warszawa kaldes også Via Baltica.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Road Transport Infrastructure; Intermediate roads" (PDF) (engelsk). UNECE. 2002-04-05. s. 19. Arkiveret (PDF) fra originalen 18. marts 2009. Hentet 2010-09-07.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


TrafikSpire
Denne trafikartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Estlands geografiSpire
Denne artikel om Estlands geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Lettisk geografiSpire
Denne artikel om lettisk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Litauens geografiSpire
Denne artikel om Litauens geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi
Polsk geografiSpire
Denne artikel om polsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi