Fortnite

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket muligvis er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres i artiklen.
Question book-4.svg
Broom icon.svg Denne side virker ikke som en encyklopædisk artikel
 Du kan se hvad Wikipedia er og ikke er og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta.
Searchtool.svg Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.

Fortnite er et spil udviklet af Epic Games og People Can Fly.

Fortnite udkom d. 25. juli 2017, og blev for første gang annonceret tilbage i 2011. Spillets Battle Royale-mode blev tilføjet til spillet i september, 2017.

Save The World[redigér | redigér wikikode]

Save The World var den første spilmodus i spillet. Save The World handler om, at en storm er kommet og har fjernet 90% af jordens befolkning. Manskal ved hjælp af forskellige helte dræbe en masse zombier, de såkaldte "Husks".

Battle Royale[redigér | redigér wikikode]

Battle Royale er klart den mest populære spilmodus i spillet.[kilde mangler] Spillet er inspireret af andre Battle Royale spil, som f. eks. Playerunknown's Battlegrounds og H1Z1, og går ligesom disse spil ud på at 100 spillere hopper ud af et fly (i Fortnite er det en flyvende bus), og derefter flyver i frit fald ned på et stort map, hvor det her gælder om at få våben, medicinske ting som bandage, og meget andet. Modsat andre Battle Royale-spil, kan man i Fortnite: Battle Royale bygge.

computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.