Spring til indhold

Frank Iero

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Frank Iero
Frank Iero i september 2014.
Information
FødtFrank Iero
31. oktober 1981 (42 år)
Belleville, New Jersey, USA
Belleville, New Jersey, USA Rediger på Wikidata
BeskæftigelseMusiker
Associeret medPencey Prep, My Chemical Romance, Leathermouth, Reggie and the Full Effect, Death Spells, Frank Iero And The Patience
Eksterne henvisninger
frank-iero.com

Frank Anthony Iero Jr. (født 31. oktober 1981) er guitarist i det alternative rockband My Chemical Romance, samt forsanger i bandet Leathermouth. Herudover har han stiftet sit eget pladeselskab Skeleton Crew.

Iero blev en del af My Chemical Romance i 2002, da de begyndte at lede efter en guitarist mere (udover Ray Toro), for bedre at kunne opnå den rette lyd.

Som lille spillede Iero både trommer og klaver for at behage sine forældre, men han hadede begge instrumenter. Første gang han fik en guitar i hånden, vidste han at det skulle være det, og siden hen har han lært at mestre den. Han lærte at spille guitar ved at efterligne Billie Joe Armstrong, forsanger og guitarist i Green Day.

Hans familie stammer fra Italien. Den 9. marts 2008 blev han gift med sin forlovede, Jamia Nestor. De har i dag tvillingerne Cherry og Lily, som blev født kort før jul 2010.

Eksterne henvisninger

[redigér | rediger kildetekst]
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
GuitaristSpire
Denne biografi om en guitarist er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
SkuespillerSpire
Denne amerikanske sangerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi