Fredrik Trudslev

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.

Fredrik Holm Trudslev (født 12. april 2000 i Aalborg), er en kendt reklamemodel og -producent indenfor fashion- og livsstil på primært YouTube og Instagram.

YouTube og Instagram[redigér | redigér wikikode]

Fredrik har over 85.000 abonnenter på sin YouTube-kanal, og mere end 145.000 følgere på Instagram. Fredrik uploadede sin første YouTube-video i marts 2017.

Andre aktiviteter[redigér | redigér wikikode]

Fredrik har desuden medvirket i TV-programmer på både TV 2, DR (Danmarks Radio) og YouSee (Xee). Fredrik medvirkede med hans YouTube-kollega, Kristine Sloth, i programmet Mit første valg på TV 2 til valget 2019. Programmet var på 6 afsnit. Derudover har Fredrik medvirket i Influencers sæson 1 og 2 på YouSee (Xee), med internetstjernerne Irina The Diva, Tina Maria, Anne Gadegaard, Camilla Frederikke og Anna Briand. Fredrik sprang i 2018 ud som homoseksuel på hans YouTube-kanal, med videotitlen Svaret som I har ventet på. Videoen vandt prisen Årets Video til Guldtuben 2018.[1] Fredrik var derudover også nomineret til Zulu Awards 2018 i kategorien Årets Webstar med Morten Mynster og Julia Sofie - da de alle 3 sprang ud offentligt som homoseksuelle.[2] Indslagene fra spring-ud-videoerne blev bl.a. vist i GO' Morgen Danmark, DR P3 og DR P1. Fredrik er derfor blevet en stor LGBT+ person i Danmark[3]. Han har derudover medvirket i forskellige indslag/ programmer på TV 2, DR og andre medier. Fredrik har lavet kampagner for brands som Zalando, Weekday Stores, Warner Music, Kilroy DK, Nordisk film, Jane Kønig, Unau, Coca Cola og mange flere.


Han lavede i september 2018 en t-shirt kollektion for Weekday Zeitgeist. Han lavede i oktober 2019 en unisex smykkekollektion i samarbejde med Jane Kønig og Emilie Briting. Kollektionen hedder Jane Kønig X Fredrik&Emilie.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]