Frodi Vitalis Hansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Frodi Vitalis Hansen
Personlig information
Navn Frodi Vitalis Hansen
Land Danmark
Født 15. oktober 1978
Thorshavn, Færøerne
Vægtklasse weltervægt
Højde 180 cm
Teknik Brasiliansk Jiu-jitsu
Team Rumble Sports
Aktive år 2013-
Kampe
Kampe i alt 18
Vundne 9
Vundne på KO 2
Vundne på submission 5
Vundne på point 2
Tabte 9
Tabte på KO 3
Tabte på submission 3
Tabte på point 2

Frodi Vitalis Hansen (født 15. oktober 1978 i Thorshavn, Færøerne) er en færøsk-dansk MMA-udøver, der konkurrer i weltervægt-klassen. Hansen har desuden trænet boksning, brydning, thaiboksning, kickboxing og ju-jutsu, hvor han har konkurreret i de forskellige kampsportsgrene. Han træner i og repræsenterer Rumble Sports i København.

Hansens næste kamp er ved Danish MMA Night den 9. juni 2018 i Brøndbyhallen i København.

MMA-karriere[redigér | rediger kildetekst]

Hansen kom til Danmark som 13-årig og startede til Wing Tsu i København i 2000. Efter 40 fuldkontaktskampe indenfor sportsgrenen begyndte han i 2004 at træne gulvkamp og MMA. Den 6. juni 2005, kæmpede han sin første professionelle MMA kamp og modsat de fleste andre udøvere debuterede han uden at have haft en amatørkamp. Han vandt over danske Kristian Helde via submission. Hans seneste kamp var et TKO-nederlag mod den svenske UFC-kæmper Oliver Enkamp den 1. april 2017 i Stockholm i Sverige.

Privatliv[redigér | rediger kildetekst]

Hansen er alenefar til en 15-årig dreng. Han studerer sportspsykologi på Københavns Universitet og regner med at afslutte uddannelsen sommeren, 2018. Han venter barn sammen med sin kæreste Annetta.