Isabell Kristensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ambox scales.svgDenne artikels neutralitet er omstridt
Begrundelsen kan findes på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Isabell Kristensen (født 1. maj 1963 i Hellerup, Danmark) er en dansk haute couture designer med egne butikker i London og Monaco. Isabell Kristensen er mor til fire børn – Sophie, Valentina, Martin og Nichola – som hun har med sin eksmand, en græsk matematikprofessor, som har holdt sig udenfor det søgelys, som Isabell har haft talent for altid at befinde sig midt i. Isabell Kristensen har i dag base i London og er gift med koncertarrangøren Kim Worsøe.

Hun fik sit gennembrud som designer med en overdådig kjole til Shirley Bassey, og kundekartoteket er ifølge hende selv efterfølgende blevet udvidet med berømtheder som Shania Twain, Nicole Kidman, Jerry Hall, Helena Christensen, Ivana Trump, Liza Minnelli, Sarah Ferguson og Spice Girls for blot at nævne nogle.

I Danmark er Isabell Kristensen bedst kendt som designeren bag de overdådige kjoler, som Natasja Crone bar, da hun var vært ved The Eurovision Song Contest.

Designs[redigér | redigér wikikode]

I august 2002, designede hun kollektionen "O" by isabell kristensen. I november designede hun sin første juvelkollektion for Georg Jensen. kolletionen hedder "Amour". For at tilføje projekter til Isabells liste, designede hun en aftenkjole til filmen "Damage", med Jeremy Irons, og hun designede de nye uniformer for London hotel.

Litteratur[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

DanmarkStub
Denne biografi om en dansker er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Isabell Kristensen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.