Johannes Hecht-Nielsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Johannes Hecht-Nielsen
4. borgmester i Helsingør Kommune
Embedsperiode
1. januar 2010 – 31. december 2013
Foregående Per Tærsbøl (K)
Efterfulgt af Benedikte Kiær (K)
Personlige detaljer
Født 5. marts 1945 (76 år)
Politisk parti Venstre

Johannes Hecht-Nielsen (født 5. marts 1945[1]) er en dansk dyrlæge og borgmester i Helsingør, ved kommunalvalget opstillet for partiet Venstre. På det konstituerende møde i Helsingør byråd 7. december 2009 blev han, ved hjælp af stemmer fra Socialdemokraterne, Enhedslisten, SF samt sig selv, valgt til borgmester fra 2010 og endte således den tidligere borgmester Per Tærsbøls 16-årige ledelse af kommunen.[2] Efter en embedsperiode på 4 år som borgmester var Johannes Hecht-Nielsen fortsat medlem af Helsingør byråd. Han blev ikke genvalgt ved kommunalvalget november 2017, hvor han ikke var opstillet som spidskandidat for Venstre.


Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Helsingør kommune Johannes Hecht-Nielsen (V) Arkiveret 2. december 2009 hos Wayback Machine – valg.politiken.dk
  2. ^ Johannes Hecht-Nielsen borgmester – Helsingør Kommunes hjemmeside
Gilbert Stuart Williamstown Portrait of George Washington.jpgArtiklen om politikeren Johannes Hecht-Nielsen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.
DanskSpire
Denne artikel om en dansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker