Josh Klinghoffer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Josh Klinghoffer optræder med Red Hot Chili Peppers i Los Angeles i september 2011.

Joshua Adam Klinghoffer (født 3. oktober 1979) er en amerikansk guitarist, bedst kendt for hans rolle som guitarist i rockbandet Red Hot Chili Peppers. Klinghoffer har indspillet et studiealbum med bandet, I'm With You og den tilhørende bonussammenflætning I'm Beside You og i 2016 også albummet The Getaway. I 2009 erstattede Klinghoffer den daværende guitarist John Frusciante som guitarist i bandet. I 2012 blev Klinghoffer, som den yngste person nogensinde, en del af det amerikanske Rock and Roll Hall of Fame sammen med Red Hot Chili Peppers og tidligere medlemmer derfra.[1]

Klinghoffer er multi-instrumentalist og spiller oftest guitar og trommer, men synger også lead- og backup-vokal. Udover hans deltagelse i Red Hot Chili Peppers er han frontmand i bandet Dot Hacker. Klinghoffer har yderligere også taget del i en række andre projekter med blandt andre John Frusciante, Ataxia og The Bicycle Thief.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.