Stella Polaris (musikfestival)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Kalle B)
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Stella Polaris
Virksomhedsinformation
Selskabsform Anpartsselskab
Organisation
Ejere Thomas Kalle Møller Bremer
Nicka Nørlund Kirstejn
Eksterne henvisninger
http://www.stella-polaris.dk/
CVR-nummer 33391234

Stella Polaris er verdens største gratis elektroniske downtempo festival, som hvert år afholdes i grønne områder i flere danske byer. Festivalen, som er et en-dagsarrangement, turnerer rundt i hele Danmark, og finder hvert år sted i begyndelsen af august. De optrædende er både danske og internationale kunstnere. Nogle gange optræder også musikere inden for andre genrer. Eksempelvis Lydmor, Laid Back og Kelela.

Historie[redigér | redigér wikikode]

Stella Polaris er stiftet af Kalle Bremer[1] og Nicka Kirstejn og har eksisteret siden 1997, hvor eventet for første gang blev afholdt. Det foregik i Vennelystparken i Aarhus med et enkelt fadølsanlæg, en dj-pult og et pavillontelt fra Silvan. I 2001 var festivalen for første gang i København. Siden da har festivalen været afholdt i Odense, Aalborg og Esbjerg. I 2015 er festivalen at finde i Kolding, Sønderborg, Aarhus og København.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Rasmus Meldgaard Harboe (22. april 2013), Kalle B: Mit København, Berlingske, hentet 15. januar 2020. 
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]