Spring til indhold

Karsten Skawbo-Jensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Karsten Skawbo-Jensen (født 19. december 1959Langesø, Als[1]) er en dansk politiker fra Det Konservative Folkeparti og tidligere formand for Patientforeningen Danmark[1] og Landsforeningen mod Brystkræft. Karsten Skawbo-Jensen er fra 2010 medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse samt medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden.

Baggrund[redigér | rediger kildetekst]

Han blev student fra Sønderborg Statsskole i 1979 og senere cand.phil. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet.[1] Han arbejder som projektleder og referent ved Folketingstidende. Han driver desuden kommunikationsvirksomheden beattext.

Politisk karriere[redigér | rediger kildetekst]

I sit politiske virke har Karsten Skawbo-Jensen været formand for Socialudvalget og formand for Børn og Ungeudvalget i Frederiksberg Kommune og formand for Social- og Psykiatriudvalget og medlem af Forretningsudvalget i Region Hovedstaden.

Skawbo-Jensen var tidligere folketingskandidat i Ballerup- og Glostrupkredsen, og var i 2009 desuden opstillet til Europa-Parlamentet. Ved regionsrådsvalget i 2009 blev Skawbo-Jensen valgt ind i Region Hovedstaden med 4.050 personlige stemmer.[2] Ved Folketingsvalget 2011 modtog han 110 personlige stemmer.[3]

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

DanskSpire
Denne artikel om en dansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker