Kategoridiskussion:Kontorhoteller

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Kategori:Virksomhedsfællesskaber i Danmark

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Kategori:Virksomhedsfællesskaber i Danmark er en temmelig problematisk kategori. Det er ikke ganske klart, hvad der er "et virksomhedsfællesskab". Eneste artikel i kategorien et et aktieselskab. Et aktieselskab er ikke et virksomhedsfællesskab. Det er muligt, at et aktieselskab driver erhvervsvirksomhed gennem udleje af lokaler m.v. til virksomheder på en adresse, og disse virksomheder herefter har en eller anden form for samarbejde, men det gør ikke aktieselskabet til et virksomhedsfællesskab. Der er mig bekendt ingen klar definition på et virksomhedsfællesskab, hvorfor kategorien foreslås slettet. Pugilist (diskussion) 3. mar 2013, 15:58 (CET)

  • Slet Pugilist (diskussion) 3. mar 2013, 15:58 (CET)
  •  Flyt til ny Kategori:Kontorhoteller. Den ene artikel der står i kategorien omhandler hvad der ligner et kontorhotel, omend det ikke er helt tydeligt hvilken rolle de enkelte firmaer har i bygningerne og Jacob Møllers Gård A/S. I hvert fald er kontorhotel en meget udbredt og mere præcis betegnelse. Og så kan artiklen kontorhotel også indplaceres der. --Hofkas (diskussion) 3. mar 2013, 16:54 (CET)
  • Behold der kommer nok flere artikler om et Virksomhedsfællesskab i Danmark så jeg ser ingen grund til at slette kategorien. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 3. mar 2013, 18:09 (CET)
Søren: Overser du ikke, at problemet er den uklare definition af begrebet virksomhedsfællesskab ? Da du selv står bag kategorien og begrebet, var det måske en idé at forklare, hvad det er du mener ? Pugilist (diskussion) 3. mar 2013, 18:15 (CET)
Et virksomhedsfællesskab er en virksomhed som består af en masse mindre virksomheder :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 3. mar 2013, 18:26 (CET)
Søren, som du ved, elsker vi kilder her på Wikipedia. Har du en autoritativ kilde på den definition? Men selv om vi skulle lægge den til grund, så har du vel det problem, at Jacob Møllers Gård A/S ikke består af "en masse mindre virksomheder". Pugilist (diskussion) 3. mar 2013, 18:39 (CET)
Det afgørende er formen for ejerskab. Kategorinavnet antyder et fællesskab, men artiklen, og artikelnavnet (A/S), antyder udlejning af faciliteter (altså ikke et ejer-fællesskab, med mindre de enkelte firmaer alle har aktier i A/S'et). Hvad er forholdet mere præcist i den artikel du har skrevet? Og hvad er tanken bag kategorien, du har indplaceret artiklen i? --Hofkas (diskussion) 3. mar 2013, 18:45 (CET)
  • Behold - Jeg betragter det som en parallel til industriområder og butikscentre. Der synes at være en tendens til, at tidligere sammenhørende komplekser opdeles i flere selvstændige lejemål. Jeg kan dog være enig med Hofkas i, at der kan være grund til at overveje enten en afgrænsning over for eller en sammelægning med "kontorhoteller". hilsen Rmir2 (diskussion) 4. mar 2013, 20:43 (CET)
  •  Flyt til Kategori:Kontorhoteller i Danmark. Det er efter min bedste overbevisning det kategorien dækker og kontorhotel mener jeg er det mest brugte navn for pågældende arrangement. Det skal nok defineres, som andre skriver, hvad, hvis nogen, forskellen er mellem virksomhedsfællesskab og kontorhotel. --Santac (diskussion) 5. mar 2013, 14:18 (CET)
Det pågældende link illustrerer jo blot, at der er tale om et sædvanligt kontorhotel. Og det er ret åbenbart, at definitionen ikke er dækket af dit link til virksomhedens hjemmeside. Pugilist (diskussion) 23. mar 2013, 22:47 (CET)
Til Pugilist, Den anden side er nede eller lukket fir tiden. Prøv sa at se virksomhedsfællesskabet Ved Stranden http://www.vs-erhverv.dk/ der står ikke noget om kontorhotel, med der står højt og tydeligt " i Virksomhedsfællesskabet Ved Stranden Erhverv kan du få selvstændig profilering," :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 23. mar 2013, 22:53 (CET)
og hvad er det lige virksomhederne er fælles om ? - og hvordan er virksomhederne en del af aktieselskabet (bortset fra at der er lejere)? Ikke al markedsføring dækker over stringente begreber.Pugilist (diskussion)
Ja Jacob Møllers Gård A/S har købt bygningen, og de lejer lokalerne ud til virksomheder, jeg mener det er 9 virksomheder der er alt. Der er 90 ansatte i bygningen :) --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 23. mar 2013, 23:12 (CET)

Hvorfor skal vi konstruere nye ord, når kontorhotel og kontorfællesskab så glimrende dækker emnet? --Palnatoke (diskussion) 15. maj 2013, 15:25 (CEST)[svar]

Det skal vi heller ikke derfor, men jeg søger at tænke videre at det kunne være ide at produktionsfacilitetsfællesskaber og forskningsfacilitetsfællesskaber også kunne kategoriseres i kategorien, for at holde det samlet. --Patchfinder (diskussion) 15. maj 2013, 17:16 (CEST)[svar]
Konklusion:
Der er flest, der ønsker at beholde artiklen og for at præcisere hvad de er fælles om, omdøbes kategorien til Kontorhotel. --|EPO| COM: 16. maj 2013, 14:35 (CEST)[svar]