Kategoridiskussion:Studenter fra Københavns Åbne Gymnasium

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Gymnasiet er "nyt"[rediger kildetekst]

@Toxophilus: Hverken Carl Madsen eller Pernille Rosenkrantz-Theil m.fl. har gået på "Københavns Åbne Gymnasium". Kan du ikke finde på en bedre løsning? Kategori:Studenter fra Vestre Borgerdyd Gymnasium?--Madglad (diskussion) 30. nov 2018, 09:01 (CET)

Hej Madglad. Jeg kan godt se problematikken. Men som jeg forstår gymnasiets historie, så er det grundlagt som Vestre Borgerdyd Gymnasium og har derefter ændret navn først til Vestre Borgerdyd, og herefter til Københavns Åbne Gymnasium. Jeg oprettede derefter kategorien efter det nuværende navn. Ellers skal vi ud i at skelne mellem, hvornår det hed de forskellige navne, så man skal lave tre kategorier i stil med:
Hvad synes du er smartest? Mvh. Toxophilus (diskussion) 30. nov 2018, 09:54 (CET)
Forskellen mellem de to første er negligerbar. Men Københavns Åbne Gymnasium var så vidt jeg ved en relancering af gymnasiet. I øvrigt har skolen også heddet "Borgerdydskole", "Vestre Borgerdydskole", "Vestre Borgerdyd Gymnasium og HF"
Mvh. Madglad (diskussion) 30. nov 2018, 11:33 (CET)
PS. OT. Min far har sjovt nok gået på Vestre Borgerdyd Gymnasium i Helgolandsgade. :-)
Hej Madglad. Sikke en masse forkortelser.. jeg tror jeg fik gættet mig igennem de fleste, så de gav mening. Det du mener er, at vi holder os til de to (har streget den ene ud ovenfor), og skelner skarpt ved at smide alle studenter før 2007 i Kategori:Studenter fra Vestre Borgerdyd Gymnasium, men alle efter navneskiftet skal i Kategori:Studenter fra Københavns Åbne Gymnasium? Mvh. Toxophilus (diskussion) 30. nov 2018, 11:57 (CET)
Enig. Fin plan, --Madglad (diskussion) 30. nov 2018, 12:37 (CET)