Kenneth Møller Kristensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kenneth Møller Kristensen
Født 9. maj 1969 (54 år) Rediger på Wikidata
Amager, Danmark Rediger på Wikidata
Bopæl København Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Fagbogsforfatter Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Kenneth Møller Kristensen (født 9. maj 1969) er forfatter til flere bøger om cykelsport

Kenneth Møller Kristensen har desuden i en årrække fungeret som pressechef for Post Danmark Rundt, og har i mange år været tilknyttet Danmarks Cykle Union som kommunikationskonsulent og redaktør af web og magasinet. Han var pressechef for det store landevejs-VM i Danmark i 2011 og bane-VM i Ballerup Super Arena året før. Desuden har han fungeret som ekspertkommentator på TV3 Sport og opfyldt mange andre funktioner i cykelsporten.

Fra 2016 var han desuden pressechef for seksdagesløbet i Ballerup og DBCs stævner i Ballerup Super Arena Heriblandt de succesfulde Nytårsstævne, der hvert år tiltrækker fuldt hus.[1]

Han har i 2015 udgivet bøgerne De Danske Cykelhelte-Fra Ole Ritter til Lasse Norman og Historien om Post Danmark-De 25 første udgaver. Sidstnævnte sammen med Jesper Worre.

I 2018 udgav han bogen 6-dagesløb, i 2019 bogen Gert Frank-Helten fra Forum og i 2020 bøgerne De Danske Tour de France Helte og 50 Utrolige historier fra cykelsporten. De Danske Tour de France-Helte er siden kommet i flere opdateret udgaver. I 2022 udgav Kenneth Møller Kristensen bogen Cykelsporten 25 største legender og i siden bogen Par nr. 7 - Dannebrog på fire hjul.

Desuden ejer og administrerer Kenneth Møller Kristensen en række websites, heriblandt cykelsitet www.cyclingworld.dk. Men også rejsesitet www.vilgerneleve.dk, ski-websitet www.skisverige.dk og kultursitet www.juicynet.dk.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.