Lærke Larsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Text document with shapes.svgCV
Denne artikel ligner et CV og bør forbedres, så det bliver en encyklopædisk artikel (med neutral synsvinkel, afsnitsinddeling, løbende tekst, interne links o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual.
Ambox scales.svgDenne artikels neutralitet er omstridt
Begrundelsen kan findes på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Lærke Larsen
Født 21. april 1978Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Lærke Larsen (Fødenavn: Lærke Sirii Vincent From Larsen, født 21. April 1978) er 6 gange Dansk Mester i Military. Hun er opvokset i Nordjylland ved Jammerbugt kommune på hendes far og træner Finn Larsen's gård, nu kendt som Klithuse Military Klub (KMK) og stutteri. Finn Larsen har avlet hesten Bror Bally blev den første hingst som Dansk Varmbold kårede på præstationer. Hoppen Bad Bally (et føl af Bror Bally) købte Lærke af familien da hun var 13 og red hende i de næste 11 år. Det blev til 5 Danske Mesterskaber, EM sølv og NM Guld med hende, samt flere internationale sejre.

I 2000 modtag Lærke Gunner Nu fondens legat for at være en ambassadør for sporten og kommende talent.

Siden har Lærke fået flere nye heste, deriblandt Calypso Sun som er efter Sunset Boulevard, med Calypso I til morfar. Indtil videre har hun vundet 1 Dansk Mesterskab, 2 Nordiske Mesterskaber med Calypso Sun.

Til foråret 2009 fik Lærke Larsen en bachelor i Sociologi fra Ålborg Universitet.

I sensommeren 2009 flyttede Lærke Larsen til København for at kunne løfte ambitionen om at deltage ved de næste Olympiske Lege. Samtidig startede hun Calypso Sun ved EM i Fontainebleau.

Hun skriver for Hest-Online[1].

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SportStub
Denne artikel om sport er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.