Laura Christensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Laura Christensen
Personlig information
Fulde navn Laura Elisabeth Christensen
Født 26. januar 1984 (34 år)
Østerbro i København, Danmark
Beskæftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Laura Elisabeth Christensen (født 26. januar 1984Østerbro i København, Danmark) er en dansk skuespiller, og datter af historiker Peter Christensen. Hun debuterede som barneskuespiller i filmen Min fynske barndom og fik sin første hovedrolle i Tøsepiger.

Hun er dog bedst kendt for sine roller i tv-serierne Riget (som den fejlopererede Mona), Strisser på Samsø og især TAXA.

Hun er medstifter af teatergruppen N.i.p.s. (Nye impulser på scenen) sammen med Neel Rønholt og Julie Ølgaard, og har for N.i.p.s. bl.a. medvirket i forestillingerne Core, Extremities og EMTI. Herudover har hun bl.a. medvirket i HelvedeTeatret ved Sorte Hest og Bucuresti på teatret Svalegangen.

Laura Christensen blev i 2007 gift med skuespiller og manuskriptforfatter Thomas Levin og sammen har de sønnen Jacob Levin-Christensen (født maj 2010) og datteren Martha (født juni 2017).

Hun medvirker i Medinas musikvideo kl. 10.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Tv-serier[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Laura Christensen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.