Laura Christensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Laura Elisabeth Christensen (født 26. januar 1984, på Østerbro i København, Danmark) er en dansk skuespiller, og datter af historiker Peter Christensen. Hun debuterede som barneskuespiller i filmen Min fynske barndom og fik sin første hovedrolle i Tøsepiger.

Hun er dog bedst kendt for sine roller i tv-serierne Riget (som den fejlopererede Mona), Strisser på Samsø og især TAXA.

Hun er medstifter af teatergruppen N.i.p.s. (Nye impulser på scenen) sammen med Neel Rønholt og Julie Ølgaard, og har for N.i.p.s. bl.a. medvirket i forestillingerne Core, Extremities og EMTI. Herudover har hun bl.a. medvirket i HelvedeTeatret ved Sorte Hest og Bucuresti på teatret Svalegangen.

Laura Christensen blev i 2007 gift med skuespiller og manuskriptforfatter Thomas Levin og sammen har de sønnen Jakob Levin-Christensen.

Hun medvirker i Medinas musikvideo kl. 10.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Tv-serier[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpg Artiklen om skuespilleren Laura Christensen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.