Lebara Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Stop hand nuvola.svgAutobiografi
(Dele af) denne artikel er eller antages at være en selvbiografi. Det er imod Wikipedias normer og betyder, at artiklen helt eller delvis bør omskrives af en uafhængig person eller slettes. I mellemtiden anbefaler vi læserne at tage dette med i betragtning under læsningen.
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Lebara Danmark er et dansk teleselskab, beliggende på Bådehavnsgade i København. Selskabet kom til Danmark i 2005, og er en del af den engelske Lebara Group, som blev stiftet i 2001. Lebara Danmark er et af de største uafhængige[kilde mangler] teleselskab i Danmark.

Selskabet profilerer sig på taletidskort og udlandstelefoni. I slutningen af 2009 havde Lebara internationalt en kundebase på 2.5 millioner. Udover hovedkontoret i England, findes der afdelinger i Tyskland, Frankrig, Australien, Holland, Spanien og Schweiz. Lebara havde i 2009 16 ansatte og en omsætning på 165 mio. kr. i Danmark.[1]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

DanskSpire
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.