Marcia Cross

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Denne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Gnome globe current event.svg Denne artikel eller sektion er forældet
Se artiklens diskussionsside eller historik.
Clockimportant.svg


Marcia Cross
MarciaCrossApr08.jpg
Marcia Cross april 2008
Fulde navn Marcia Anne Cross
Født 25. marts 1962 (53 år)
Marlborough, Massachusetts,USA
Aktive år 1984 – Nu
Kendte roller Dr. Kimberly Shaw i Melrose Place Bree Hodge i Desperate Housewives

Marcia Cross (25. marts 1962) er en amerikansk skuespillerinde, der blandt andet har medvirket i populære serier som Melrose Place og Desperate Housewives. Marcia har studeret psykologi i Los Angeles og er gift med Tom Mahoney, som hun fik tvillinger med i 2007.

Hun blev gift den 24. juni 2006.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Marcia blev født i Marlborough, Massachusetts og har altid villet være skuespiller. Hun startede i 1984, hvor hun spillede med i sæbe operaen "The Edge of Night". Efter nogle TV film arbejdede hun i "The Last Days of Frank and Jesse James" (1986) sammen med kendte stjerner som Johnny Cash, June Carter Cash og Kris Kristofferson. I 1992 medvirkede hun i serien "Melrose Place". Hun har desuden medvirket i Seinfeld og et enkelt afsnit af Sams Bar, hvor hun spillede Susan Howe, den yngre søster til Rebecca Howe (Kirstie Alley).

I Desperate Housewives spiller hun den perfekte husmor Bree, der i starten betragtes som den perfekte kone og mor af alle – på nær hendes egen familie. Hun annoncerede 6. september 2006, at hun var gravid. Desperate Housewives-instruktøren, Marc Cherry, annoncerede herefter, at han vil skrive hendes graviditet og hendes baby ind i serien. Marc Cherry fortrød efterfølgende dette.[1] Cross nedkom den 20. februar 2007 med tvillingerne Eden og Savannah.[2]

Kilder[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Skuespiller Stub
Denne skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi