Nikolaj Groth Christensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Nikolaj Groth
Personlig information
Fulde navn Nikolaj Groth Christensen
Født 3. maj 1994 (25 år)
Beskæftigelse Tv-skuespiller, filmskuespillerRediger på Wikidata
Nomineringer og priser
Nomineringer Robert for årets mandlige birolle – tv-serie (2013)Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Nikolaj Groth Christensen (født 3. maj 1994) er en dansk skuespiller. Han fik sin debut på skærmen i 2009 i DR-serien Mille, men det var i 2012 at han fik sin første store rolle i TV2-serien Rita som Ritas yngste søn Jeppe. En rolle han har haft i alle fire sæsoner af serien. Siden da har han medvirket i Fasandræberne og En-To-Tre-Nu, hvor han spillede hovedrollen.

Han blev i 2012 nomineret til en Golden Nymphe i kategorien "Outstanding Actor in a Drama Series". I 2013 modtog han også en Robert-nominering i kategorien "Bedste mandlige birolle - tv-serie". Begge nomineringer var for hans præstation i Rita.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

SkuespillerStub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Nikolaj Groth Christensen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.