Peter Fleming

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Peter Fleming

Personlig information
Født 21. januar 1955 (69 år) Rediger på Wikidata
Chatham Borough, New Jersey, USA Rediger på Wikidata
Bopæl Glen Cove Rediger på Wikidata
Højde 196 cm Rediger på Wikidata
Vægt 84 kg Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted University of Michigan,
Chatham High School Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Tennisspiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Peter Blair Fleming (født 21. januar 1955 i Chatham Borough, New Jersey, USA) er en tennisspiller fra USA. Han var blandt verdens bedste tennisspillere i double i slutningen af 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne, og vandt i løbet af sin karriere syv grand slam-titler i herredouble, heraf fire Wimbledon- og tre US Open-titler. Alle syv titler blev vundet med John McEnroe som makker. Hans bedste grand slam-resultat i single var en kvartfinaleplads ved Wimbledon-mesterskaberne 1980. Han var endvidere en del af det amerikanske hold, der vandt Davis Cup i 1981 og 1982.

Fleming vandt i løbet af sin karriere 3 ATP-turneringer i single. I double vandt han 60 titler, heraf 51 med sin faste makker John McEnroe.

Peter Fleming besatte førstepladsen på ATP's verdensrangliste i double i 17 uger fordelt på fire perioder i 1982-84. I single var hans bedste placering en 8.-plads i 1980.

Eksterne kilder/henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

TennisSpire
Denne biografi om en tennisspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi